VRIJEME DARIVANJA...

Re: VRIJEME DARIVANJA...

PostPostao/la pamook » Čet pro 31, 2015 2:37 pm

Khadgar2007 napisao:Višak proslijedi meni. :P

visak je upravo ono sto cega si se ti javno odrekao :think: :lol: :lol:

:geek: - jebga :P
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la Khadgar2007 » Čet pro 31, 2015 3:13 pm

Onda moja ispravka. Višak zadrži.
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la tubeman » Čet pro 31, 2015 5:42 pm

Za kraj, par stvari koje će možda nekomu trebati :)
Stanje (najvjerojatnije) ispravno - radilo je prije vađenja) :)
Prema tome, delivery as is, no money return :)

GIGABYTE GV-NX86T256H
Slika

ATI GC-X1800GTOD-VID3 s apgrejdanim hladnjakom :)
Slika

Obje kartice imaju po dva DVI izlaza + sVideo i pašu u PCIex slot
Više podataka se može lako pronaći na internetu.

Ova druga je s hladnjakom dosta "visoka" pa možda neće pasati u kakva uža kučišta.
Za drivere se treba snaći jer nisam siguran da ih više mogu pronaći :(

Oni koji u tim karticama vide tek donatore organa (hladnjak) neka se ne javljaju :).

I opet, koliko god to bilo nepopularno, još jedno darovanje samom sebi, mada bi više odgovaralo buvljačkoj rubrici :) :)
Ionako je zadnje :)

Lijep, ispravan, dapače u savršenom stanju, Klir analizator HP334a

Slika
Slika
Ništa ne bacam. Sve mi treba.......
tubeman

PostPostao/la ilimzn » Čet pro 31, 2015 6:30 pm

Smijem se predbiljeziti za GIGABYTE GV-NX86T256H, ako moze raditi na monitoru rezolucije 2560x1280. Tu imam toliko losa iskustva s Nvidia karticama da sam u jednom trenu rekao nikad vise - to je ona vrsta proizvodjaca koji ce ti uvaliti 'upgrade' koji iskljucuje neku od bitnih opcija u hardveru kartice i onda tvrde da je nikad nisi ni imao.
Sto se tice HP-a... mogao si pitati s obzirom da imam jednog prakticno nikad koristenog :P
ilimzn

PostPostao/la davorin » Čet pro 31, 2015 8:59 pm

Predbilježio bih se za HP-ov analizator izobličenja, ako nije već netkom drugom obećan! :pray: :D
Imam model vrlo sličan tome, ali je već prilično dotrajao.
davorin

PostPostao/la tubeman » Pet sij 01, 2016 12:26 pm

)
ilimzn napisao:Smijem se predbiljeziti za GIGABYTE GV-NX86T256H, ako moze raditi na monitoru rezolucije 2560x1280. Tu imam toliko losa iskustva s Nvidia karticama da sam u jednom trenu rekao nikad vise - to je ona vrsta proizvodjaca koji ce ti uvaliti 'upgrade' koji iskljucuje neku od bitnih opcija u hardveru kartice i onda tvrde da je nikad nisi ni imao.
Sto se tice HP-a... mogao si pitati s obzirom da imam jednog prakticno nikad koristenog :P

Specifikacije kažu:
*Dual integrated 400MHz RAMDACs for analog display resolutions up to and including 2048x1536 at 75Hz.
*Dual-link DVI capability to drive the industry's largest and highest resolution digital flat panel displays up to 2560x1600 at 60 Hz.
*Integrated HDTV encoder provides analog TV-output (Component/Composite/S-Video) up to 1080i resolution...

Za svaki slučaj sam kartice danas testirao i (još uvijek :) ) rade tako da ne ispadne mućak :)
Pošalji adresu na PM pa ću je zapakirati i poslati.

Bio bih je zadržao za sebe ali monitor (28") koji mi je donio Deda Mraz (da ne koristim omraženu riječ "samodarivanje" :twisted: ) podržava 3840 x 2160 pa ću morati nabavljati neku "jaču".
Istina, odgovara mi i ovako jer u trenutnoj rezoluciji 1920 x 1080 sve izgleda prilično ogromno što mi čak i odgovara.

A to, što sam mogao pitati.... sigurno je "problem" jer niti ja znam što takvoga imaš, ati opet ne možeš znati što meni može trebati ( :?: :D ), a naravno, sve mi treba (vidi potpis).
tubeman

PostPostao/la s@ki » Pet sij 01, 2016 4:14 pm

Mjerkalo nadasve zanimljivo,ima li i instraksns for juze?:)

2davorin:mislim da hpa tubeman daje samom sebi :)
i šut u dupe je korak prema naprijed
s@ki

PostPostao/la tubeman » Pet sij 01, 2016 5:00 pm

Ima, ali i ne treba ako se zna kako se distorzije mjere, a nije komplicirano :)
Kod ovog uređaja duduše ništa ne ide posve automatski budući da koristi Wienov most.
Važno je imati što kvalitetniji signal generator, a praktički obavezan je i osciloskop.
O signal generatoru ovisi hoće li u sklop uči već izobličen signal, a večina low cost oscilatora imaju prevelika izobličenja za tu svrhu pa će se na kraju dobiti zbroj izobličenja sklopa i samog oscilatora.
Osciloskop je potreban za ispravno "nuliranje" signala.
Dobra strana ovog uređaja je što može (vrlo točno) mjeriti izobličenja na bilo kojoj osnovnoj frekvenciji do 600 kHz za razliku od većine ostalih koji to rade na jednoj ili nekoliko fiksnih frekvencija (najčešća je 1 kHz).
Doduše, u ovim našim amaterskim uvjetima nije ključna stvar izmjeriti izobličenje u treću decimalu, već dobiti osjet što se u sklopu događa i kako izobličenja što je moguće više smanjiti.
Vizualna usporedba sinusoide "na ulazu" i "izlazu" nisu pravi pokazatelj.
tubeman

PostPostao/la cappucino » Sub sij 02, 2016 4:29 pm

I dalje čistim.Ne da mi se ih prodavat za bagatelu,radije ih nekome ovdije poklonim.
Isprobani,ispravni ovjes zdrav...rade,pa ko prvi...
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
cappucino

PostPostao/la Master of disaster » Sub sij 02, 2016 6:52 pm

To su driveri od Iskrinih kompresionih kutija? Imao je prijatelj takve, driveri su izgledali identično, bile su male snage i niske osjetljivosti, ali onoliko koliko su svirale, svirale su dosta dobro.
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica