Cheap Trick 193

Re: Cheap Trick 193

PostPostao/la Schultz » Pon svi 18, 2015 4:14 pm

LesFaul napisao:Lako za zvucnjake, meni je u oci upalo 7.415,13kn putnih i materijalnih troskova za 10/2014!? :o Dobar si, skoro jaci od jednog mog sugradjanina inace saborskog zastupnika... :mrgreen:

Ništa strašno.... Prosječan mjesec...

Travanj 2015 je bio preko 10 kkn. Zna biti i više....
Malvazijski tigar
Schultz

PostPostao/la deleted user » Pon svi 18, 2015 4:16 pm

Schultz napisao:
LesFaul napisao:Utekle su malo stranice od sperploce kad je ugurao plocicu od skretnice...

Čovjek bi rekao kao da si u životu nekad nešto radio... Kao, ono imaš nekakvog iskustva....

Ali, ono, kada malo bolje razmisli.... Bah, nemoguće.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Samo ti provociraj... :P Ako nemam (objavljene) fotografije kao dokaz, ne znaci da nisam nikad nista napravio u zivotu. Sumnjam da si ti jedan od onih tipa "ako slika nije na fejsbuku (ili instagramu) nije se ni dogodilo". Ili ipak jesi? :o

PostPostao/la Schultz » Pon svi 18, 2015 4:19 pm

Nisam, nisam, ne brini....
Malvazijski tigar
Schultz

PostPostao/la deleted user » Pon svi 18, 2015 4:20 pm

Schultz napisao:
LesFaul napisao:Lako za zvucnjake, meni je u oci upalo 7.415,13kn putnih i materijalnih troskova za 10/2014!? :o Dobar si, skoro jaci od jednog mog sugradjanina inace saborskog zastupnika... :mrgreen:

Ništa strašno.... Prosječan mjesec...

Travanj 2015 je bio preko 10 kkn. Zna biti i više....

I neki se onda cude paskoj janjetini... Pih. :mrgreen: Sjetilo me nekih proslih vremena kad mi je sluzbeno auto bilo i kuhinja i dnevni boravak i spavaca soba. :doh: Svaka cast druze, ko radi ne boji se gladi! :clap:

PostPostao/la Schultz » Pon vel 01, 2016 3:30 pm

Evo modifikacije na kojoj radim već neko vrijeme...

Račun je pokazao neke osnovne smjernice ali slušanje odmah na prvu je reklo da to nema veze sa onime što bi trebalo biti i sada sam normalno, izgubio papirić na kojem sam računao pa više neznam što i kako ali znam da je utišan visokotonac vrlo mnogo od početne vrijednosti.
Za muziku koju ja slušam vrlo je decentno uklopljen u zvučnu sliku i meni se vrlo sviđa. Oni kome se ne sviđa, slobodno su pozvani da daju opaske ali najvjerojatnije se te opaske neće uvažiti a postoji i velika vjerojatnost da im se u Zadru (Boriku) nešto i dogodi u sitne sate potpomognute maliganima...

No dobro.... Pošto slika govori tisuću riječi, evo...
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Malvazijski tigar
Schultz

PostPostao/la Schultz » Pon vel 01, 2016 3:33 pm

Aha...

Crossover 6500 Hz po Besselu, 12dB/oct.
Utišano 10 dB...

Da ostane sve u familiji, radi se o magnetostatskom tonokosviscu Monacor RBT-95SQ.
Malvazijski tigar
Schultz

PostPostao/la Master of disaster » Pon vel 01, 2016 9:35 pm

Pih. Nema videaa koji bi približio audiofilski doživljaj slušanja istih. Amater, :lol:
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la Dean » Pon vel 01, 2016 9:44 pm

Master of disaster napisao:Pih. Nema videaa koji bi približio audiofilski doživljaj slušanja istih. Amater, :lol:

A viš da mu nije ni spojen... :?
...pipl mast trast as....
Dean

PostPostao/la davorin » Pon vel 01, 2016 9:46 pm

Dean napisao:
Master of disaster napisao:Pih. Nema videaa koji bi približio audiofilski doživljaj slušanja istih. Amater, :lol:

A viš da mu nije ni spojen... :?

Bezžični? :mrgreen:
davorin

PostPostao/la Schultz » Pon vel 01, 2016 10:25 pm

Spojen je, spojen, ali se ovdje na slici ne vidi maleni procjep između ormara i zida...

Ali, naravno, taj procjep nije dovoljan da bi prošla iole kakva bolja audiofilska žnjora nego je obična, pih, crveno - crna žica koju sam imao negdje pa mi je poslužila za testiranje i jedino što me je iznenadilo je to da: radi! Nevjerojatno ali ako spojite zvučnik sa pojačalom služeći se žicom koja košta manje od kune po metru ovaj isto svira... Blasfemija. Svetogrđe. Čudoređe...

Ni sam nisam vjerovao... Nema platine, srebra, zlata, iridija, latinuma, ničega zvučnoga i isto radi... Nemreš bulivit....
Malvazijski tigar
Schultz

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Zvučnici