...i dampiranje.... e, ovdje bih molio pomoc strucnog kolegija
imam ove spuzvetine dovoljno za obje kutije, a nekakvog drugog damping materijala (osim malog jastuka iz yiska) nemam.... na original site-u pise "do not overdamp", pa moje pitanje ide u smjeru: da li da sve stranice dampiram spuzvom (makar i za pocetak i probu) - trenutno je iz jednog komada pokriveno dno, ledja i 1/3 "plafona" kutje, bocne stranice su za sada gole... dakle, ici sve sa spuzvom, ili probati sa ispunom iz jastuka a spuzvu sacuvati za drugi put?
ne vjerujem da cu imati puno vremena za visekratne probe i nadomjestanje ili vadjenje ispune, pa u stvari trebam "educated guess" od forumasa sa (puno) vise iskustva od mene... dakle - svih forumasa
takodjer, imam i kanalizacijsku cijev koju treba odsjeci na mjeru za bass refleks, ali sam ju spremio negdje, pa sutra moram kupiti drugu... sto opet povlaci taj dio da nece ostati vremena za puno proba ...
kutije moram posmirglati i onda montirati sve sti ide na i u njih, te ih nosim takve "sirove" kakve jesu, samo posmirglanih spojnih mjesta, da se zaravna ono sto je majstor tu i tamo sfushao pri sastavljanju
thx za svaki savjet

Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.