Što se nosi u Šibenik(u)

Re: Što se nosi u Šibenik(u)

PostPostao/la Edison » Sub svi 18, 2013 7:59 am

tubeman napisao:A, čuj,
Nakon analize aktivnosti, možda bi trebao promijeniti nick u "Pamučni kutak " :) :)

Bunit ce se pamook... :lol:
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la pamook » Sub svi 18, 2013 9:20 am

Edison napisao:
Nakon analize aktivnosti, možda bi trebao promijeniti nick u "Pamučni kutak " :) :)

Bunit ce se pamook... :lol:

:o bas htjedoh napisati, say wutt???? :lol: :lol:

steta da majice nisu recimo od latexa, tu bi ime bilo zanimljivo... doduse, izgled forumasa u istima bi takodjer bio... u najmanju ruku, zanimljiv :laughing-rolling: :laughing-rolling: :?
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la audio kutak » Sub svi 18, 2013 1:22 pm

jednog pamuka već imamo..... ;)

pamook napisao:steta da majice nisu recimo od latexa, tu bi ime bilo zanimljivo... doduse, izgled forumasa u istima bi takodjer bio... u najmanju ruku, zanimljiv :laughing-rolling: :laughing-rolling: :?

to nije ni za misliti ni za primisliti.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la Khadgar2007 » Sub svi 18, 2013 1:46 pm

ja nemam problema sa lateksom. ;)
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la davorin » Pon svi 20, 2013 5:35 pm

-Komplet integriranog pojačala (4xPCL805+2x5879) sa zvučnim kutijama "EPOS-ES12" sa stalcima
-Komplet integriranog pojačala (4x50FE5+2x9201) sa zvučnim kutijama "LineArray-DB&DB"
-Mali mono-blokovi (2x6P41S+6U11 u svakom) sa zvučnim kompletom kutija objavljen pod imenom "Malo jači komplet" (cijeli sistem će do TF-a dobiti i pripadajuće predpojačalo koje još nije gotovo!)
-Izvori zvuka (CD/DVD-player -i, računalo, DAC) i preklopka za distribuciju signala.
-Mrežni stabilizator, filter, razvodni i spojni kablovi, audio kablovi za spajanje komponenti, zvučnički kablovi
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
davorin

PostPostao/la tom_hifi » Pon svi 20, 2013 5:41 pm

Bome poveliki komplet :) Nego, mrežni stabilizator .. vidim da ga nema nigdje na slikama. Dal je to neka DIY varijanta ili već nešto gotovo, kupovno? Ako je DIY, može nešto više informacija u prikladnoj temi? :)
tom_hifi

PostPostao/la davorin » Pon svi 20, 2013 5:50 pm

tom_hifi napisao:Bome poveliki komplet :) Nego, mrežni stabilizator .. vidim da ga nema nigdje na slikama. Dal je to neka DIY varijanta ili već nešto gotovo, kupovno? Ako je DIY, može nešto više informacija u prikladnoj temi? :)

Mrežni stabilizator je, kao i druga mrežna oprema, bio na TF-u Bjelovaru pa su ga svi već mogli viditi. To je kupovni profesionalni aktivni regulator (kontroliran mikroprocesorom) mrežnog napona sa 3kVA motoriziranim regulacionim toroidnim transformatorom koji daje izlazni napon sa varijacijom od +/-2% nominalne vrijednosti.
Teško da bi bilo što drugo napravio kad bih baš svaki komad opreme iz radione trebao detaljno opisivati jer toga imam više stotina komada.
davorin

PostPostao/la Edison » Pon svi 20, 2013 9:22 pm

davorin napisao:-Komplet integriranog pojačala (4xPCL805+2x5879) sa zvučnim kutijama "EPOS-ES12" sa stalcima
-Komplet integriranog pojačala (4x50FE5+2x9201) sa zvučnim kutijama "LineArray-DB&DB"
-Mali mono-blokovi (2x6P41S+6U11 u svakom) sa zvučnim kompletom kutija objavljen pod imenom "Malo jači komplet" (cijeli sistem će do TF-a dobiti i pripadajuće predpojačalo koje još nije gotovo!)
-Izvori zvuka (CD/DVD-player -i, računalo, DAC) i preklopka za distribuciju signala.
-Mrežni stabilizator, filter, razvodni i spojni kablovi, audio kablovi za spajanje komponenti, zvučnički kablovi

Davorine, svaka cast. :clap:
Neunistiv si... :D
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la sonny » Pon svi 20, 2013 10:16 pm

Ja ću ponijeti, kao potporu tu neprikazanim ( a obećanim :D ) transmisijama by the_bebe :

- 13DR7 peamp
- Mugen hibrid amp

Ne znam koliko nas na kraju ide - kao pravi muškarci čekamo zadnji tren za dogovor :D - pa ne znam koliko ćemo imati mjesta u autu, ali ako bude, mogu uzeti i :

- svoje Monacor/Focal zvučnjake
- Onkyo Integra CDP od Schultza, s 6N6P u izlazu ( ako gazda dozvoli i ako uspijem riješiti par malih bolesti od kojih dotični CDP boluje )...
- kabele produžne i ostale...

BTW, Schultz, ona 6N6P koja je unutra je otpisala karijeru... Također sam detaljnim pregledom pločice uočio da si istu katastrofalno zalemio :mrgreen:
Simple kind of man
sonny

PostPostao/la Schultz » Pon svi 20, 2013 10:22 pm

Hmmm broj 1.
Znači Rusu koji dila te lampe treba zaljepiti par negativnih fidebeka, da se malo urazumi i da am ne dila smeće. Baci i staviti ćemo novu tj neku drugu. Da li ih imaš ili ću ti ja sutra donesti koju...?

Hmmm broj 2.
Zašto sam to katastrofalno zalemio?

Aaaaaa, mislim da znam. Da nije to pločica koja je sva izgrebana? Naime, nisam imao nitro razređivača pa sam je prao sa čeličnom žičicom, znači bez kemije. Možda zato je u banani...?
Malvazijski tigar
Schultz

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Triode festival