audio kutak napisao:sve sam KUTCI u zadnje vrijeme.....a moj Audio kutak??? moram hitno patentirati, zaštititi, kopirajtati..... svoj nick !!!![]()
A sto ne bi promijenio nick u AUDIO-ČOŠE?
Tako bi ostao jedinstven.
audio kutak napisao:sve sam KUTCI u zadnje vrijeme.....a moj Audio kutak??? moram hitno patentirati, zaštititi, kopirajtati..... svoj nick !!!![]()
Khadgar2007 napisao:Ovako nakon tužnog događaja prije dva dana, današnjeg dokumentarca o Doorsima mogu reći da DOLAZIM,boli me *beep* za sve ali ja dolazim jer ipak me društvo vuče dolje da poslušamo malo glazbe a i načuo sam da će Sveti doći pa da nas dvoje zasjednemo i poslušamo L.A. Woman kao ljudi sa bocom u ruci.![]()
Druga stvar je ono najvažnije a to je prijevoz koji bi bio poželjan radi dijeljenja troškova. Znači plan bi bio krenuti u subotu ča ranije i otići u nedjelju. Prespavati makar na plaži tu jednu noć ako se ne nađe nigdje drugdje mjesta.
edit:može i smještaj u gepeku na putu do Šibenika i nazad.i nosim samo sebe ništa od opreme.
Edison napisao: ...Ponesi i malo shellaca pa mozes uglancati bocne stranice na mojim pojacalima dok dezuras...

pamook napisao:Klokan, vino mozes uvijek u sljedecih 50+ godina. Sapienti sat
Khadgar2007 napisao:E super, baš mi je drago i nadam se da ću upoznati tog famoznog Branka.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju