Iako, moralne dileme i ovo ono padaju u ovu kada ti prijatelje krenu nazivati pijancima, a sad vidim da sam i ja prozvan kradljivcem kojem treba polomiti prste
ufff... umoran sam
audio kutak napisao:Kako bilo, ne dajem pravo pojedincu da organizira festival jer to znači da je to njegovo vlasništvo! Zar se mi
okupljamo zbog "pojedinca" ili zbog svih nas zajedno? Ako je već odlučeno tko će organizirati festival onda mu možemo
samo pomoći a ne se petljati u njegov rad i gnjaviti nepotrebnim pitanjima.
Ako je forum naš, od nas samograditelja koji smo svakodnevno aktivni i činimo ga boljim i zanimljivijim
onda je i pravo svih nas da predlažemo i sudjelujemo u takvim stvarima! Bez nas bi TF bio pusto slovo na papiru....
Meni je najlogičnije da se čuju razna mišljenja i da se onda par ljudi dogovori i to odradi... Jel vidite kako je Kaliguli
bilo teško sam sve to organizirati i držati pod koncima? I još su ga podbadali cijelo vrijeme a i zadnjeg dana!

micro napisao:Mislim da je uzrok svemu ovome "Englesko" vrijeme koje vlada kod nas , sad zamislite kako je njima kad im je citava godina takva sa jos i manje sunca, a zrace manje "negativne" energije
Lest napisao:Mislim da dupliranje festivala,alternativni i sl. ne rjesava nikakve prebleme,mozemo tako u nedogled i samo se kompliciraju stvari.
Iskreno,vjerujem da ce se stvari malo po malo rijesiti same od sebe.Polako,vidjet ce mo.
micro napisao:yoke, nisam mislio na tvoje postove vec uopsteno da mnogi ovih dana ustaju na lijevu nogu:)
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju