Triode Festival 2014.

Re: Triode Festival 2014.

PostPostao/la s@ki » Uto svi 28, 2013 9:28 pm

Čitam ... čitam... pa si sve nešto mislim... hoćemo li ikad prestati sa "ovi tamo mi ovdje"?
Iako, moralne dileme i ovo ono padaju u ovu kada ti prijatelje krenu nazivati pijancima, a sad vidim da sam i ja prozvan kradljivcem kojem treba polomiti prste :lol:

ufff... umoran sam
i šut u dupe je korak prema naprijed
s@ki

PostPostao/la yoke » Uto svi 28, 2013 9:30 pm

audio kutak napisao:Kako bilo, ne dajem pravo pojedincu da organizira festival jer to znači da je to njegovo vlasništvo! Zar se mi
okupljamo zbog "pojedinca" ili zbog svih nas zajedno? Ako je već odlučeno tko će organizirati festival onda mu možemo
samo pomoći a ne se petljati u njegov rad i gnjaviti nepotrebnim pitanjima.

Ako je forum naš, od nas samograditelja koji smo svakodnevno aktivni i činimo ga boljim i zanimljivijim
onda je i pravo svih nas da predlažemo i sudjelujemo u takvim stvarima! Bez nas bi TF bio pusto slovo na papiru....

Meni je najlogičnije da se čuju razna mišljenja i da se onda par ljudi dogovori i to odradi... Jel vidite kako je Kaliguli
bilo teško sam sve to organizirati i držati pod koncima? I još su ga podbadali cijelo vrijeme a i zadnjeg dana!

Sve stoji
kad sam dobio poziv za ovaj forum, prvo sto sam rekao da nema sanse da dolazim na njega ukoliko bude preseransa i brisanja postova...ukoliko bude prica, ovo je moj forum i ja mogu brisati, pisati, pretumbavati kako je mene volja...
receno je da ce ovo biti forum diy zajednice a ne necija igraonica
da se osoba koja je otvorila forum uopce nece nametati svojim stavovima i sl...
sto mi je i normalno
yoke

PostPostao/la micro » Uto svi 28, 2013 9:32 pm

Mislim da je uzrok svemu ovome "Englesko" vrijeme koje vlada kod nas , sad zamislite kako je njima kad im je citava godina takva sa jos i manje sunca, a zrace manje "negativne" energije :)
micro

PostPostao/la Lest » Uto svi 28, 2013 9:33 pm

Ocito je da smo vec postali drustvo,prijatelji ( ne samo virtualni ),te kao takvi ce mo se uvijek i uspijeti slozit oko svega!
Da nema foruma i TF-a ne bih nikad upoznao iznimno meni sada drage ljude i prijatelje.Kao sto kaze audio cosak,forum je glavni i uvijek ce biti :clap:
Lest

PostPostao/la yoke » Uto svi 28, 2013 9:36 pm

micro napisao:Mislim da je uzrok svemu ovome "Englesko" vrijeme koje vlada kod nas , sad zamislite kako je njima kad im je citava godina takva sa jos i manje sunca, a zrace manje "negativne" energije :)

nebi sad u ovo mijesao i vrijeme
moji postovi, jednako kao i PM, nisu bili napadacki, bar ih nisam tako pisao, ili nisam htio da tako zvuce...
vec samo da se vise ne provlaci ovi i oni...
ali dobro...
yoke

PostPostao/la micro » Uto svi 28, 2013 9:57 pm

yoke, nisam mislio na tvoje postove vec uopsteno da mnogi ovih dana ustaju na lijevu nogu:)
micro

PostPostao/la sonny » Uto svi 28, 2013 10:11 pm

Ja ne...
Ali nikad neću prožvakati niti zaboraviti napisano "tamo"...
I što se još piše...

To je i bio jedan od razloga zašto nisam/smo otišli na svečanu večeru...

Nikome nisam niti ne želim zlo, ali granice moraju postojati...

Osobno me nimalo ne interesira gdje će se održati i kako će se festival zvati...
Ako mogu pomoći na bilo koji način, pomoći ću...
Ali ako bude u organizaciji nekoga tko je napravio cijelo ovo s**** na takvo okupljanje ne želim ići...

Za vidjeti drage ljude/poznanike/prijatelje kojih na ovom forumu zaista ima puno, uvijek postoje razne lokacije/vremena/festivali...

I nimalo mi ne bi bilo žao ako Triode festival kao takav zamre ako je to iskaljivanje volje ultraegoističnih pojedinaca...
Bez obzira što je to pljuska trudu pojedinaca koji su uložili u organizaciju proteklih TFova...
Simple kind of man
sonny

PostPostao/la joe dalton » Uto svi 28, 2013 10:14 pm

Lest napisao:Mislim da dupliranje festivala,alternativni i sl. ne rjesava nikakve prebleme,mozemo tako u nedogled i samo se kompliciraju stvari.

Iskreno,vjerujem da ce se stvari malo po malo rijesiti same od sebe.Polako,vidjet ce mo.

Slažem se. Treba malo stati na loptu i pustiti da se smire tenzije. Očito je bilo svašta iza kulisa. Ponešto znam, jos vise ne znam. Mislim da to treba prepustiti ljudima da riješe sami međusobno. Ima vremena do sljedećeg TF-a. Vidjet ćemo se prije na ŽF (nadam se), a valjda i na kojoj kavi. Bit ćemo pametniji na jesen.
joe dalton

PostPostao/la yoke » Uto svi 28, 2013 10:16 pm

micro napisao:yoke, nisam mislio na tvoje postove vec uopsteno da mnogi ovih dana ustaju na lijevu nogu:)

mislim da nitko nije ustao na ljevu nogu... :mrgreen:
ovo je sve normalno izrazavanje stavova :mrgreen:
ja ovo ne dozivljavam kao prepucavanje ni sl. vec samo iznosenje stavova...
yoke

PostPostao/la Dean » Uto svi 28, 2013 10:26 pm

Ma nemoj! Oš se tuč? :lol:
...pipl mast trast as....
Dean

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Triode festival