GU50 PP double decker

Re: GU50 PP pojačalo

PostPostao/la joe dalton » Čet ožu 21, 2013 10:12 pm

davorin napisao:
joe dalton napisao:Lijepo. A cijena sitnica :mrgreen:
Ne smijem ni pitat

Budući vlasnik je samo za 4 nova BLACK GATE-a izdvojio oko 1500$-USA !
Nisam ih ja forsirao, on ih je sam htio!

Ma to s Black Gate kondicima je po meni čisti hype. Jesu li stvarno toliko dobri?
joe dalton

PostPostao/la Dean » Čet ožu 21, 2013 10:13 pm

joe dalton napisao:@Dean imam ruskih zelenih pio 0,47 uF pa ti dam za probu ak hoćeš?

Hvala, ali za sada ne treba. Tko zna kad će to doći na red. Imam ih i ja nešto. 0,22 imam, imami 0.33. Kupit ću kod rusa kojeg i za Schultza. Budem i one FKP1 za koje Zdravko kaže da su odlični. Pogledam na Banzaiu..
Ipak su mi najveći izdatak trafići. Ostalo je sitnica... :mrgreen:
...pipl mast trast as....
Dean

PostPostao/la davorin » Čet ožu 21, 2013 10:16 pm

joe dalton napisao:
davorin napisao:
joe dalton napisao:Lijepo. A cijena sitnica :mrgreen:
Ne smijem ni pitat

Budući vlasnik je samo za 4 nova BLACK GATE-a izdvojio oko 1500$-USA !
Nisam ih ja forsirao, on ih je sam htio!

Ma to s Black Gate kondicima je po meni čisti hype. Jesu li stvarno toliko dobri?

Izuzetno su dobri: odprilike kao da imam nepolarizirane čvrste ploče, a ne folije s izolacijskim slojem! Ne mogu im izmjeriti niti otpor, niti induktivitet, a mehanički test s gumenim čekićem prolaze od 1Hz do 1MHz pri punom naponu (500V)!
Jako je upitno treba li ih toliko plaćati, ali očito postoje kupci i po toj cijeni!
Zadnja izmjena: davorin; Čet ožu 21, 2013 10:21 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
davorin

PostPostao/la joe dalton » Čet ožu 21, 2013 10:19 pm

Dean napisao:
joe dalton napisao:@Dean imam ruskih zelenih pio 0,47 uF pa ti dam za probu ak hoćeš?

Hvala, ali za sada ne treba. Tko zna kad će to doći na red. Imam ih i ja nešto. 0,22 imam, imami 0.33. Kupit ću kod rusa kojeg i za Schultza. Budem i one FKP1 za koje Zdravko kaže da su odlični. Pogledam na Banzaiu..

Nemoj kupovat pio ruse, imam ih ja za obojcu.
joe dalton

PostPostao/la grunf » Čet ožu 21, 2013 10:20 pm

BG su najbolji elkoi koje san ikad koristia u analognim sklopovima,šteta šta se više ne proizvode :(
Bolje nešto od nečega, nego ništa od ničega
grunf

PostPostao/la Dean » Čet ožu 21, 2013 10:26 pm

joe dalton napisao:
Dean napisao:

Nemoj kupovat pio ruse, imam ih ja za obojcu.

Šta reći...? Ak si jeftiniji od rusa.... :P Trebamo 4 komada od 0.47/ 630 volata
Dean

PostPostao/la joe dalton » Čet ožu 21, 2013 10:27 pm

davorin napisao:Izuzetno su dobri: odprilike kao da imam nepolarizirane čvrste ploče, a ne folije s izolacijskim slojem! Ne mogu im izmjeriti niti otpor, niti induktivitet, a mehanički test s gumenim čekićem prolaze od 1Hz do 1MHz pri punom naponu (500V)!
Jako je upitno treba li ih toliko plaćati, ali očito postoje kupci i po toj cijeni!

Ima li boljih? Koji su po tvom iskustvu dobri kondenzatori nabavljivi po normalnim cijenama?
joe dalton

PostPostao/la joe dalton » Čet ožu 21, 2013 10:30 pm

Dean napisao:
Šta reći...? Ak si jeftiniji od rusa.... :P Trebamo 4 komada od 0.47/ 630 volata

Mislim da su 500 V. Dosta?
A jeftiniji od Rusa - uvijek.
joe dalton

PostPostao/la Dean » Čet ožu 21, 2013 10:33 pm

joe dalton napisao:
Dean napisao:

Mislim da su 500 V. Dosta?
A jeftiniji od Rusa - uvijek.

Ma jašta da je dosta.
@Edison; Zašto FKP1 ? MKP klasika nije dobra?
Dean

PostPostao/la davorin » Čet ožu 21, 2013 10:37 pm

joe dalton napisao:
davorin napisao:Izuzetno su dobri: odprilike kao da imam nepolarizirane čvrste ploče, a ne folije s izolacijskim slojem! Ne mogu im izmjeriti niti otpor, niti induktivitet, a mehanički test s gumenim čekićem prolaze od 1Hz do 1MHz pri punom naponu (500V)!

Ima li boljih? Koji su po tvom iskustvu dobri kondenzatori nabavljivi po normalnim cijenama?

Nisam siguran ima li boljih ili jednakih (nisam bio u prilici sve probati i direktno usporediti). Odlični su CD, Aerovox, F@T, JJ, Sprague, RDE, neki NICHIKON-i itd., ali mi se čini da su PIO ili PPIO bolji od svih (nažalost i skuplji, pogotovo kad se radi o većim kapacitetima). Tako se mogu naći kondenzatori za perilice (RUN ne START!) talijanske proizvodnje po umjerenim cijenama kojima se nema što zamjeriti (osim veličine!). Od proizvođača koji ne prodaju kondenzatore (rade ih samo po narudžbi za ugradnju) bih izdvojio firmu "CAPACITOR TEHNOLOGIE" čiji su elektroliti u najmanju ruku jednaki onima od BG-a.
davorin

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Cijevna tehnika