pa da vas cujem kontra alfe
. Sada mi je apsolutno jasno zašto puno ljudi koji imaju ovakve zvučnike imaju i dsp. Master of disaster napisao:I tako sam izvukao pojačalo kupljeno na njuškalu za 200 kn, jer je pred desetak godina, hitno i za glavu trebalo ozvučiti neke maškare i još par povezanih događaja. Pojačalo mi je prodao čovjek za kojeg bih po govoru rekao da se bavi muzikom i on me je uvjerio da pojačalo radi, i rekao da se radi o kopiji nekog P-audio pojačala te da ima 2 x 80W. Ja mislim da se radi o frankenšajnu složenom iz ostataka nekoliko pojačala. Unatoč groznom izgledu; neurednom ožićenju, pojačalo ne samo da radi, nego radi i pristojno, a i snage ima poprilično te se vrlo malo grije. No nema nikakve zaštite ni releja pa se kod paljenja i kod gašenja iz zvučnika čuje plop. Nužno zlo, pa rekoh da vidim da li još radi. I nakon toliko godina pojačalo je proradilo pa sam ga ne baš radosno spojio u sustav. Jedva čekam i toplo se nadam da će Sonny oporaviti Allsounda.
a gle, ako ces bit konkurentan onoj spomenutoj cijeni od 200kn, vrijedi razmisliti Master of disaster napisao:Daklem, kao što sam rekao, dijelovi za alfu ća, još zvučnika dovučeno
Zmajz napisao:Prebaci taj drajver u 140 litara BR, tjuniran na 40Hz kako JBL preporuča i neće ti faliti basa. Ići će do 40Hz gotovo ravno a tek onda na naglo pada. Ili drugačija BLH!
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju