Poklanjam - garaž klining

Re: Poklanjam - garaž klining

PostPostao/la tom_hifi » Pet lip 21, 2013 2:03 pm

Hm, kad malo bolje razmislim što si napisao, u rubriku Poklanjam bi stavio nešto, a ovdje ne možeš? Poradi? :)
tom_hifi

PostPostao/la audio kutak » Pet lip 21, 2013 4:13 pm

tom_hifi napisao:Hm, kad malo bolje razmislim što si napisao, u rubriku Poklanjam bi stavio nešto, a ovdje ne možeš? Poradi? :)

čovječe, pa nema logike! Ovdje se stavljaju stvari koje su na prodaju, i samo ime teme sugerira da je to prodaja...

idem onda staviti modifikacije denon cd playera u rubriku cijevni uređaji... jel, nebi išlo?!

ako već ima neke logike i ako se želi preglednost onda poklanjam nema što raditi u prodaji ili nedaj bože nabavi...

ma briga me, kada šef foruma ne želi napraviti kako treba zašto bi se ja mučio uzalud...
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la tom_hifi » Pet lip 21, 2013 4:30 pm

Sve 5, ali ne znam čemu ga nazivaš 'šefom foruma' ... Ukoliko će zaista trebati, otvorit će se takav podforum, no, nešto tipa POKLANJAM može ići bilo kud. Nemoj miješati kruške i jabuke ;)
tom_hifi

PostPostao/la s@ki » Pet lip 21, 2013 4:31 pm

Kutak... ja ću si puknut ban par dana da ti nebi sad nešto otepao što će mi biti kasnije žao.
Isto ni tebi nebi loše sjelo pa te lijepo molim da sjašiš s mene.

Prozivanje u stilu šefovanja je smatram bliže nekim drugim forumima nego ovdje gdje smo/sam si dao truda koliko sam mogao da bi svima sve štimalo.
Da, s pravom ili ne nalazim se uvrijeđen.NHF

Trenutno uz dva podforuma tržnice imamo i 3. "nabavka dijelova" a ni na jednom od njih nema tema više od jedne stranice, sa ukupno 3 teme u kojima netko nešto poklanja. Ajde razmisli malo.

Opet ponavljam, u dobroj namjeri te nitko ne spriječava, u naslov teme stavi poklanjam a mi ćemo se u toliko velikom broju tema tog podforuma vjerujem snaći.
Kada za to bude potrebe, podijelit će se i taj podforum kao i bilo koji drugi.

A sada malo pod hladan tuš ;)
i šut u dupe je korak prema naprijed
s@ki

PostPostao/la joe dalton » Pet lip 21, 2013 11:19 pm

audio kutak napisao:
tom_hifi napisao:Hm, kad malo bolje razmislim što si napisao, u rubriku Poklanjam bi stavio nešto, a ovdje ne možeš? Poradi? :)

čovječe, pa nema logike! Ovdje se stavljaju stvari koje su na prodaju, i samo ime teme sugerira da je to prodaja...

idem onda staviti modifikacije denon cd playera u rubriku cijevni uređaji... jel, nebi išlo?!

ako već ima neke logike i ako se želi preglednost onda poklanjam nema što raditi u prodaji ili nedaj bože nabavi...

ma briga me, kada šef foruma ne želi napraviti kako treba zašto bi se ja mučio uzalud...

Pa ti onda napiši da prodaješ za 1 kunu. I da cijena nije fiksna. :mrgreen:
joe dalton

PostPostao/la pamook » Sub lip 22, 2013 8:54 am

joe dalton napisao:Pa ti onda napiši da prodaješ za 1 kunu. I da cijena nije fiksna. :mrgreen:

aaaaa, preduhitrio me :lol: :lol: :lol:
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

Prethodni

Vrati se na: Prodajem