Plakati: Khadgar 2007--------------1 kom Davorin---------------------1 kom Cappucino------------------1 kom jazzri------------------------1 kom Joe dalton ................ 1 kom audio kutak --------------- 1 SaWa------------------------1 kom Zmajz---------------------- 1 kom Vilim-------------------------1 kom Pamook .....................1 kom MoD...........................1 kom Tom_hifi-------------------- 1 kom DrFireBottle.................1 kom
Zmajz - Z na kraju se ne čita i ne izgovara bez potrebe, to je nepostojano Z!
Obavijest svim učesnicima: Upravo su mi javili iz Centra za kulturu Novi Zagreb da mi otkazuju najam dvorane jer su za isti termin iznajmili sve prostore za neki festival ojkalica (navodno je to zaštićeno nematerijalno kulturno blago) po višoj direktivi (odozgo, valjda sam kreator?). Slijedeći slobodan termin imaju za 4.7.2019.g. ako nam odgovara.... neznam ni sam, svega mi je pun..
Zmajz - Z na kraju se ne čita i ne izgovara bez potrebe, to je nepostojano Z!
Nešto je Pamook govorio da se vlasniku onog hotela dopadamo pa... *vrući krumpir leti prema Pamooku*
Sigurno je viša direktiva, a ugovor koji si potpisao naravno da im vrijedi isto koliko i wc papir... Ne znam što da kažem,ili mislim znam što da kažem, reći ću isto što i Bepo, pa di Zagreb ljudi moji?