midruzin napisao:PS. Sad baš slušno testiram rabljenu PCC88 EI Niš, koju sam među ostalim cijevima danas dobio od svog prijatelja radio-amatera Iveka (hvala Ivek). Dosada ju nisam imao prilike čuti, pa me vrlo ugodno iznenadila. Karakterizira ju odličan duboki bas, ugodni, mekani, topli, lijepo obojeni srednji i lagano zamućeni i nenametljivi visoki, ne toliko precizni i detaljni kao kod Tesline PCC88. Odlična jazz cijev za dugo slušanje i opuštanje bez zamora. Sad me zaintrigiralo i htio bi baš čuti i PCC88 ostalih firmi. Ukoliko neko ima rabljene PCC88 (ECC88) koje mu ne trebaju, osim Philips,Tesla, EI Niš koje sam već testirao, za bilo kakvu razmjenu, dogovorit ćemo se, imam puno toga za razmjenu.
micro napisao:Ja mogu reci o E88CC , slusao simensovu E88CC (zlatni pinovi) i teslinu E88CC, od ove dvije je simensova bolja. Ali od ove dvije mi je jos bolja vaskhod 6n23p, ne kolorise zvuk, i ima puno dublji i precizniji bas, moje misljenje.
midruzin napisao:Joe dalton hvala na ponudi posudbe Siemensove ECC88, ali dolazi u obzir samo razmjena, jer znam što će se dogoditi. Ako mi je posudiš, sigurno će mi se dopasti (nije bez veze hvaljena na forumima i skupa na e-bayu), teško ću se onda rastati od nje, a ne mogu si je priuštiti.
Vrati se na: Kompletni projekti
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju