Postao/la Ivor » Uto tra 28, 2020 4:05 pm
Čujem da se zbog usamljenosti u karanteni može poludjeti. O tome sam razgovarao s kavomatom i mikrovalnom i oba se slažu… S mikserom ne razgovaram jer sve preokrene po svome.
Priča se da će svi muževi, koji prežive sa svojim ženama u izolaciji, dobiti status ratnih veterana… Zna li možda netko je li ta informacija točna?
Malo sam si pozvonio na vrata, jer je krasan osjećaj kad imaš goste.
22. dan izolacije: S mojom sam se posvadio jer je danas odnijela smeće iz kuće… Ja sam bio na redu!!
Mama je skuhala pasulj za 3 dana. Izglada da ćemo nositi maske i u kući.
Što se mene tiče: Da se korona virus širi seksom, već bi davno bio kraj ovome sra…
Kako imam pažljivu ženu! Usred noći sam se probudio i držala mi je jastuk preko lica, da se ne zarazim virusom…
Predlažem novi izazov: Slikajte se s policajcem u drugoj županiji!
Pitam susjedu kako je kod njih, pa kaže: Jedan dan idem u trgovinu ja, jedan dan muž. Jedan dan jedemo, drugi dan pijemo.
Sad, kad su svi u karanteni, čestita se rođendan ovako: »Želim ti puno zdravlja, ulja, kvasa, brašna i paletu WC papira«.
Kako dobro dođu maske nama ružnima… Ako sad ne nađem srodnu dušu, neću NIKAD!
Vani je virus, unutra mi je žena. Kud ću jadan?
Korona virusu je uspjelo ono što nije nijednoj ženi. Prekinuo je sve sportove, zatvorio gostione i zadržao sve muževe doma.
Svako zlo za neko dobro… svekrva je iz druge županije.
Ako sretnete Istrijana s bocom rakije u ruci, nemojte se prenagliti – on ne pije nego loada antivirusni program!
Muškarac na hitnoj, slomljena noga, ključna kost, vilica… Pita doktor: Teška nesreća? – Ne, samo sam kihnuo u ormaru!
Imam problem za svako rješenje