SaWa napisao:E..![]()
Ako treba...znaš sve!
Hvala imenjak, za sad ne treba, a ako bude trebalo... sjetit cu te se.
SaWa napisao:E..![]()
Ako treba...znaš sve!
fixxxer napisao:Jako lepo, ali pentoda u drive i Šade pa da vidiš pesme
fixxxer napisao:Nema Šuleta nešto, a baš bih ga pitao kako stoji sa tim 6f6?![]()
Schultz napisao:Ubićeme treći razred i priroda i društvo. Dijeljenje još nekako ali more i rijeke, ježinci i rogači će me dokrajčiti.
Samo priroda a društvo i kafana ništa...
, pa onda jos malo... u kafanu.
S pleksiglasom izmedju nas. Za nas trojicu bi trebalo slozit pleksi u obliku znaka Mercedesa... Edison napisao:Schultz napisao:Ubićeme treći razred i priroda i društvo. Dijeljenje još nekako ali more i rijeke, ježinci i rogači će me dokrajčiti.
Samo priroda a društvo i kafana ništa...
Kad smo kod rogaca, nauci malog da su sve sjemenke rogaca iste tezine, i kad se osuse... uvijek. I teske su jedan karat. Otud ta mjera. Ima da prodje s odlicnim s pohvalom.
A za kafanu, malo pricekaj... sad cemo moci u crkvu, pa onda jos malo... u kafanu.
S pleksiglasom izmedju nas. Za nas trojicu bi trebalo slozit pleksi u obliku znaka Mercedesa...
![]()
Sad mi palo na pamet, moglo bi se to s kaficima rijesiti da imaju boksove/kucice kao ispovjedaonice.Udjes u slobodnu i navuces zastor, a konobar dodje i kaze - Grijesio sam... ma ne, ne... - Sto zelite popiti? Na kraju zoves konobara i kroz onaj prozorcic mu gurnes 20 kuna i zadas mu neku pokoru...
Watch on youtube.com

grunf napisao:još će nas zatvoriti zbog tebe![]()
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 3 gostiju