davorin napisao:Ne mogu povjerovati da u ovih ~80-ak javljanja nitko od "vrsnih stručnjska i elektroničara" u niti jednom trenutku nije upitao za šemu uređaja, napon napajanja, pa niti čak za upotrebljene poluvodiče, ali naravno već unaprijed svi znaju i imaju savjete kako bi cijelo pojačalo koje nitko od "stručnjaka" nije čuo trebalo baciti i zamijeniti s drugim!!!
audio kutak napisao:davorin napisao:Ne mogu povjerovati da u ovih ~80-ak javljanja nitko od "vrsnih stručnjska i elektroničara" u niti jednom trenutku nije upitao za šemu uređaja, napon napajanja, pa niti čak za upotrebljene poluvodiče, ali naravno već unaprijed svi znaju i imaju savjete kako bi cijelo pojačalo koje nitko od "stručnjaka" nije čuo trebalo baciti i zamijeniti s drugim!!!
Ja recimo nisam pitao za shemu niti za napajanje jer..... to je neki kineski kit i već je napajanje određeno od onog koji ga je projektirao (kopirao, klonirao itd). Ja osobno nisam nikada kupio kineski kit od pojačala...
Ali mogu samo reći, koliko osobno gilla poznajem, on se trudi i uloži cijelog sebe u projekt da ga napravi kako treba, kako je zamislio, želio... Njegovi uratci su, mogao bih slobodno reći po najvišim kriterijima od svih nas samograditelja...
Samo naprijed Gille !!
Bepone napisao:pa jel sam pohvalio kako izgleda? znaci gilu plus.a ne suprotno. gil ne budi zalostan bez veze a ni radi mene. davorin je nicim izazvan uletio,i dizao se na zadnje noge nicim izazvan tamo stranicu prije i odgovor da me ne zanima je isao njemu, sto je bilo jasno kao dan
![]()
ostali ako se zele mogu se izjasnit, javljalo se jos njih na temu!
evo ovo sve pocrtano:davorin napisao:Ne mogu povjerovati da u ovih ~80-ak javljanja nitko od "vrsnih stručnjska i elektroničara" u niti jednom trenutku nije upitao za šemu uređaja, napon napajanja, pa niti čak za upotrebljene poluvodiče, ali naravno već unaprijed svi znaju i imaju savjete kako bi cijelo pojačalo koje nitko od "stručnjaka" nije čuo trebalo baciti i zamijeniti s drugim!!!
, baren san ja tako zadovoljija znatiželju, virujen i 99.9% onih koje je zanimalo. Zato niko nije ni pita. Korektna shema SS pojačala, ničin se ne istiće da bi imali o ćemu raspravljat. Vjerovatno će radit korektno, možda i odlično, možda i neće, ka i sve.gilhooley napisao:Nije južina.
Ako sustavno netko druka i to vrlo osobno, onda ovo nema smisla.
Ja mogu i bez ovog foruma, migracija se već jednom zbila na drugi forum 2013.g zbog očevidnih razlika u stavovima ili napetosti. Shvaćam da svatko ima svoje mišljenje, ali ja zaista ikome ne govorim da mu je nešto loše ili da će crknut.
Vrati se na: Tranzistorska tehnika
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 4 gostiju