gilhooley napisao:Jaooooo... Nemoj kutak ljubim Te...
Sad uz žutu ću bit i sadomazo...
Ne Gille, ja sam....
Nadam se da nisam vragu zgriješio kada sam tvoje ime spomenuo....
gilhooley napisao:Jaooooo... Nemoj kutak ljubim Te...
Sad uz žutu ću bit i sadomazo...
audio kutak napisao:
Moram ih proširiti.... polemiti ću sa obje strane i točka...
audio kutak napisao:Neće ići, rupa je 0,6 mm a izvod kondenzatora je 0,8 mm...
Edison napisao:
Nema tocke...![]()
Kutak, kud ces busiti plocicu, to je vise posla nego uzeti malo finog brusnog papira i provuci par puta "debele" nozice tog kondenzatora kroz brusni papir. Pa 0,3mm ces skinuti za 10 sekundi, a kondenzator ce vjecno "stajati" i na malo tanjim nozicama. Nes ti opterecenja...
audio kutak napisao:dadod napisao:
Ako prosiris rupe izgubit ce se veza izmedju gornjih i donjih tiskanih veza.
A kako da gurnem izvode kondenzatora kada je rupa premala???? Nisam ja Gill pa da sve trpam u tijesno, malo, usko.... nisam ja sadomazohista!![]()
Neće ići, rupa je 0,6 mm a izvod kondenzatora je 0,8 mm...
dadod napisao:Rupa nije premala, predvidjena je za keramicke kondenzatore tipa NP0 (C0G). Ti kondenzatori su jako jeftini a i najbolji za ovakove slucajeve. Nemoj tu metati nekakove polypropilene cuvaj ih za nesto bolje. Specijalno ne koristi polyester.
audio kutak napisao:dadod napisao:Rupa nije premala, predvidjena je za keramicke kondenzatore tipa NP0 (C0G). Ti kondenzatori su jako jeftini a i najbolji za ovakove slucajeve. Nemoj tu metati nekakove polypropilene cuvaj ih za nesto bolje. Specijalno ne koristi polyester.
Stvar je u tome da imam mica kondenzatore.... i styroflex kondenzatore.... i sad nove kupovati... Hm...
Vrati se na: Tranzistorska tehnika
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 5 gostiju