grunf napisao:retro, to mi se sviđa
mozda dodje i do zapaljenja danasgrunf napisao:retro, to mi se sviđa
mozda dodje i do zapaljenja danascappucino napisao:Krenule su te RIAA-e...
Kad si poli mene
DC regulator za visoki napon i DC za grijanje su uzeti od PS-1 regulatora Johna Broskieja.. rastavio sam tetra sans phono i skatulu i napajanje posudio ovom projekticu.. malo je grijanje predelano od 12.6 na 14.5 za PCLku,nis se ni zdimilo, fali malo tog iznenadjenja s eksplozijama kao sa fetovima, morat cu negdje napravit kratki spoj da se probudin malo Bepone napisao:haas pusten u pogon!!! brzo ce bitDC regulator za visoki napon i DC za grijanje su uzeti od PS-1 regulatora Johna Broskieja.. rastavio sam tetra sans phono i skatulu i napajanje posudio ovom projekticu.. malo je grijanje predelano od 12.6 na 14.5 za PCLku,nis se ni zdimilo, fali malo tog iznenadjenja s eksplozijama kao sa fetovima, morat cu negdje napravit kratki spoj da se probudin malo
![]()
ali uvidio da imam premali napon (270VDC). a u tekstu je nekamo na sitno sakriveno 330VDC. znaci trebalo je ipak procitat tekst. ca ni bolje da su odmah sve napisali na semu nego tako maltretirat narod. iden dignut nekako naponBepone napisao:
....nis se ni zdimilo, fali malo tog iznenadjenja s eksplozijama kao sa fetovima, morat cu negdje napravit kratki spoj da se probudin malo![]()
probao mijenjat neke elemente i nis, a vec sam izgubio nekoliko sati na revers inzinjering, tko ce platit ovo izgubljeno vrijeme Google [Bot] pregledava forum i 4 gostiju