do kraja dana možda se i ukaže ostatak
grunf napisao:neku veče smo napravili slušaonu pa smo prvi put testirali le monstrea na phonu , phono je s dvije 6S3P u kaskadi s fetom , gram. je mislim project ,modificirani ,da me ubijete ne znam koji model i koja zvučnica
pojačalo za usporedbu je bio ZEN V4 ,a zvučnici Focali u višoj klasi i to poprilično bolji od mojih AR-ova, na raspoalganju smo imali i katodno slijedilo s 6N6
inače sustav dobro svira s ZEN-om i 6N6 jer phono baš ne može direktno gurati ZEN-a mada ima nešto viši napon ,ali nema katodno slijedilo
hiragu smo spojili najprije direktno na phono preko 10k pota koji već imam u hiragi i uslijedio je šok, taman sam ekipi objašnjava ko je hiraga i kad je to zasviralo milina ,jednostavno čovjek ne može vjerovati koji napredak prema ZEN-u i to u čitavom zvučnom spektru , totalno druga priča od pasovog zvuka, V4 je inače vrlo blizak zvuku alephu3 i male su razlike jer smo već bili uspoređivali
međutim le monstre to otvara u neku drugu dimenziju ,zvuk jednostavno teče , nema nikakvih upliva u zvuk, visoki su odrađeni s takvim detaljima da je teško zamisliti da je to s ploče ,kao i donji dio spektra koji je precizan i čvrst mada hiraga ima manje snage od ZEN-a
s katodnim slijedilom je nestalo malo te finoće u visokima ali na ostatku se i nije primjetila neka razlika osim malo smanjene pozornice ,uglavnom bolje je bez njega , možda da je neka druga lampa umjesto 6N6
uglavnom je zaključak da je le monstre može biti u odličnom odnosu s phonom i da zbilja dobro dobro zvuči kao pojačalo , još jedna pohvala hiragi na ovom predivnom i jednostavnom dizajnu
grunf napisao:samo jedan fanatik može lemiti na staru godinu![]()
![]()
:
Vrati se na: Tranzistorska tehnika
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost