kratka povijest u dva reda s tim driverom- promijenio u 10 godina 3 ili 4 kutije, i uvijek je driver zvucao iritantno na duge staze..ugl. posudjivao sam okolo kutije samo da ga ne vidin i cujen jer sam ga preskupo platio, pa manje boli ako ga neman doma.
kako je pobirao prah samo , od dosade svako toliko ga malo uzmen, pogledan i vratin nazad. zadnji put kad smo se gledali membranu sam mu prefarbao damar lakom malo za mu karakter promijenit, svejedno mi je na koju stranu ionako ga ne slusan nikad.
i tako nas dobri majstor sasa kc je u serijalu kutija po KEF LS50 jednu napravio i meni sa malo mod. dim jer je veci driver i jucer dobio kutije, koje su odlicne!! jos moran vanjske str. pofarbat u krem, pa ce bit krem crne, ali nije to bitno toliko, bitno je da unutra ide omrazeni driver Alparic 12p kojemu ce ovo bit posljednje putovanje! ako ne bude zadovoljio, mogao bi konacno zavrsit samo kao magnet za pobirat vide s tla!
U tih 10 godina, svasta se desavalo, nabavila se oprema za merit zv. , simulatori za tjuning skretnica, filtera svega i doslo je vrijeme za se jos jednom bacit u borbu sa tim zvucnikom (na silu, vise nego z gustom)