NELSON PASS - Lutrija

Re: NELSON PASS - Lutrija

PostPostao/la Dorian » Sub tra 03, 2021 9:33 pm

Cindra napisao:kučišta idu iz Italije kolko sam skužio

jep,,tako pise,,osim ako kad narucis ne putuju iz italije u USA pa onda kupcu :lol:
Dorian

PostPostao/la Bepone » Sub tra 03, 2021 9:37 pm

Edison napisao:
Pa je, ali nekih dijelova nemam, a ne daju se ni nabaviti. A ako bih i te teze nekim slucajm nasao, ostaje nabavka iz bar 3-4 izvora s neta za ostatak. A radi se i o posebnom kucistu napravljenom bas za to pojacalo. U biti, tih 500 primjeraka ce na kraju vrijediti nesto, nece se svi sastaviti, ali recimo njih 400 hoce. Iz limitirane serije su i neki su spremni platiti za to.

Sto sam stariji, nekako malo teze i sporije radim pojacala, ali to mi jos uvijek nije problem. Nabavka dijelova iz raznih izvora je problem, i izvor nervoze. Kad radim vise projekata istovremeno, dok stignu zadnji dijelovi, vec ne znam gdje su oni prvi, i cemu sluze... :lol:

tako i meni ali ovo je stvarno prejednostavno.. kuciste je iz italije i zna se od kuda je ali zasto bi to bio problem napravit u kutiji od cipela? sasiji od videa starog? :mrgreen: mene je zanimala samo shema izlaza, ono povecanje sa trafon ni ne treba.. tamo ce ic neka lampurina .. koliko vidin samo linearniji pass, to se trazilo!
Zadnja izmjena: Bepone; Sub tra 03, 2021 9:40 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
Bepone

PostPostao/la Edison » Sub tra 03, 2021 9:40 pm

Cindra napisao:kučišta idu iz Italije kolko sam skužio

Ma je. Ali da li ce Amerikanci htjeti napraviti dva racuna? Vjerojatno nece. A na onih 500$ ide shipping, iz Amerike i iz Italije, pa se to dodaje na cijenu. A onda na to PDV, pa posto je racun iz Amerike, a vise je od 140€, onda bi trebao i spediter. A onda i usluge poste za otvaranje, carinjenje, pregled na opsanost... I svaka od tih stavki se placa. Yoke je napisao koji je to kazin... :?
Edison

PostPostao/la Bepone » Sub tra 03, 2021 9:43 pm

i zasto treba izgledat tako u aluminiju kako su ga neki drugi zamislili? i platit 1500 kuciste? bo, nema nikakvog smisla, cijelo pojacalo se da napravit za taj iznos a ne samo platiti komad aluminija i jos toliko dat za siping i jos toliko za carinu" :shock:
Bepone

PostPostao/la Edison » Sub tra 03, 2021 9:59 pm

Bepone napisao:i zasto treba izgledat tako u aluminiju kako su ga neki drugi zamislili? i platit 1500 kuciste? bo, nema nikakvog smisla, cijelo pojacalo se da napravit za taj iznos a ne samo platiti komad aluminija i jos toliko dat za siping i jos toliko za carinu" :shock:

Ma slazem se, moze se to odraditi na puno nacina. Ali, Bepo, pa na tom "originalnom" je sam Nelson montirao TO-3 tranzistore, SIT i IRF250 i provjerio pritegnutost moment kljucem... to se placa. ;)
Edison

PostPostao/la yoke » Ned tra 04, 2021 6:43 am

Ajde, ono je zamisljeno na nacin da se i proda uz mali profit koji ide udruzi za borbu protiv raka ili slicno.

I zamisljeno je kao kompletan kit/proizvod koji ce vjerojatno imati, drzati cijenu i van diyaudio svijeta.

Pa sad, ko voli nek uzvoli.

Prosla tura je razdrabljena u 5 minuta...ova ce vjerojatno isto tako...

Da zivim u amerika i da mi je ovo zanimljivo odmah bi to kupio...nes ti para :mrgreen:
yoke

PostPostao/la Bepone » Pon tra 05, 2021 5:50 pm

Edison napisao:
Bepone napisao:i zasto treba izgledat tako u aluminiju kako su ga neki drugi zamislili? i platit 1500 kuciste? bo, nema nikakvog smisla, cijelo pojacalo se da napravit za taj iznos a ne samo platiti komad aluminija i jos toliko dat za siping i jos toliko za carinu" :shock:

Ma slazem se, moze se to odraditi na puno nacina. Ali, Bepo, pa na tom "originalnom" je sam Nelson montirao TO-3 tranzistore, SIT i IRF250 i provjerio pritegnutost moment kljucem... to se placa. ;)

ako te zanima taj amp, ne trebas koristit te "passove" trandje, ni "passov" aluminij, ni "passove" plocice, iman ja nesto doma ;) ca ostane ? par 100kn dijelova? za najlinearniji tranzistorac na svijetu svakako se isplati pokusat
Bepone

PostPostao/la ilimzn » Pon tra 05, 2021 6:39 pm

Odose zadnji VFETovi, sad ce cijene u nebo a kinezi ce stancat fejkove samo tako
ilimzn

PostPostao/la Edison » Pon tra 05, 2021 9:20 pm

Bepone napisao:ako te zanima taj amp, ne trebas koristit te "passove" trandje, ni "passov" aluminij, ni "passove" plocice, iman ja nesto doma ;) ca ostane ? par 100kn dijelova? za najlinearniji tranzistorac na svijetu svakako se isplati pokusat

Zanima me. Hajde pripremi ti svoj kit... :)
Edison

PostPostao/la Bepone » Uto tra 06, 2021 8:14 am

more..izlazni dio cemo sastavit pa ces neki preamp sa lampama dodat
Bepone

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica