nakon tjedan dana slušanja mogu reći da je ugradnja referenece od 14V umisto dva LM329 jedan od uspješniji tweka DAC-a ,a bome i najjeftiniji jer dva LM329 dođu oko 70kn , a sedam ledica i nešto sitno dijelova su oko 25kn
u početku se odmah čula razlika u zvuku ,ali tek nakon tri dana u srijedu je sve leglo kako treba, primjetna je ogromna količina detalja koja je se do sad nije čula pa čak i na snimkama od prije 40 godina, bas područje je odrađeno savršeno, vokali zvuče prirodno , visoki milina , svaki CD koji stavim je novo otkriće zvukova
najzanimljivije je u svoj ovoj priči i da je WJ oduševljen i da na svom sustavu čuje iste promjene kao i ja, a i držimo nekako korak u testiranju pa se pratimo komentarima
do sad smo nove reference testirali samo u WJ regulatorima i mojoj 4 amperskoj verziji ,a ovo je prvi put da smo je testirali u nekom drugom i eto baš se našlo u regulatoru viskog napona za lampe u izlazu dac-a
nevjerovatno je kako tako mala sitnica (a u biti nije) može promjeniti zvuk, ovo je samo potvrda onog šta govorim čitavo vrime da nema dobrog zvuka bez dobrog napajanja i da tu ne smi biti kompromisa ako težimo vrhu
sad me golica zamjeniti zenerice od 17V u hiraginom pojačalu s ovom , imala bi 8 zelenih ledica i to puta četri

Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.