joe dalton napisao:. Bacis novce na skupe komponente i onda sve sj…. rasporedom.
ovo je isto bolje napisat, ULOŽIŠ
joe dalton napisao:. Bacis novce na skupe komponente i onda sve sj…. rasporedom.
tom_hifi napisao:Super, lijepo ti je toSamo polako i hrabro.

SasaKC83 napisao:tom_hifi napisao:Super, lijepo ti je toSamo polako i hrabro.
Zgodni su jako uživo, koliko hrpa iverja već može bit zgodna...![]()
Timario sam kutiju iz nekih ne-audio razloga, da naučim kak se osb ponaša pod puno slojeva svačega jer mi treba za druge namjene...ionak ću je izmasakrirat uskoro kad napravim waveguide i bajzove ispod. To mi je projekt za cijelu 2022...
Bit će ti kod frenda Saše na slušancu pa odeš bacit uho i daš cijenjeno mišljenje...![]()
dredder napisao:Oho, tu se okreće neki obrt. Profesionalni proizvođač kutija - PPK Saša. Kolika je cijena po komadu?
Šalu na stranu, čisti osb za finiš mi ne izgleda baš, fali mu lakiranje. Ne znam kako je uživo, izrada izvrsno naravno samo mrvu komentiram izgled. Evo i smajli

Bepone napisao:ljubicasto pita govorin ja
SasaKC83 napisao:dredder napisao:Oho, tu se okreće neki obrt. Profesionalni proizvođač kutija - PPK Saša. Kolika je cijena po komadu?
Šalu na stranu, čisti osb za finiš mi ne izgleda baš, fali mu lakiranje. Ne znam kako je uživo, izrada izvrsno naravno samo mrvu komentiram izgled. Evo i smajli
Poljo-Privredni-Kombinat ?![]()
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju