Rockford Fosgate

Rockford Fosgate

PostPostao/la pamook » Uto kol 30, 2022 1:52 pm

....ako je nekome zanimljivo.... pojačala su ispravna skinuta s broda, montirana su nova, ova su završila kod mene ali nikad montirana, a nemam ni namjeru više se igrati s tim... stanje vidljivo na slikama, treba malo ljubavi oko oksidiranih konektora.... cijena.... ne znam, 300kn za oba? Mogu poslat postom, za tisak ne znam, treba izvagati pa vidjeti koliko im je limit...
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

Re: Rockford Fosgate

PostPostao/la Master of disaster » Uto kol 30, 2022 4:50 pm

Ja bi četverokanalno, ako je nekome zanimljiv dvokanalac, pa da se udružimo.
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la pamook » Uto kol 30, 2022 4:54 pm

...upravo Ste osvojili glavnu nagradu - dva komada krame za cijenu jednog. Molim javite se na pp za daljnji dogovor :lol: :lol: :lol:

rijeseno, oba idu MoD-u....
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la grunf » Uto kol 30, 2022 11:09 pm

jednom sam radio klimatizaciju i rashlad na jednoj velikoj jahti i imala je sobicu samo za Rotelova pojačala , ne znam koliko snage sve skupa ali kad se pribroju pojačala, serveri ,playeri ,zvučnici,projektori,monitori i sl. vrijednost je prilazila 100000 eura
inače dok je bila u čarteru tjedan je bio oko 125000 eura bez ostalih troškova , dužina 44m ,tri MTU v-motora po 2400ks i rolls-royce kamewa propulzori , malo veći gliser sa potrošnjom od 46litara nafte za prijeđenu jednu milju

za usporebu ja sam u svojoj kadi od 3 metra kad sa bia mulac pa i malo stariji ima pojačalo od 20W ,discman i zvučnik iz neke rashodovane Grundig televizije , kad bi pojača Tomos se više nije čuja :lol: :lol:
s tom kadom u društvu cure a sad supruge sam oplovia čitav šibenski arhipelag ;)
rekla bi moja baba ; mladost, ludost :D
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Bolje nešto od nečega, nego ništa od ničega
grunf

Vrati se na: Prodajem