ako ti treba plocica za dodavat jos izlaznih parova tranzistora imam one male izlazne plocice za Aleph 3 negdje par komada....lako je nadostukat sa po tri zice...
To je zato šta uzmiaš skuplju opciju i odma si sumnjiv, buržoazija. Proleteri uzimaju socijalnu verziju ( najjeftiniju ), i nema problema, meni je prošli put došlo u 12 dana od uplate, a za ono šta san uzeja straj me i pomislit kolko bi došlo lokalno. Ako mi triba više bakra ostavin širu liniju, ako nemože, onda ostavin tanku liniju stop layer i tu mi ne stavi lak, i to malo pojačan kositron.
JLCPCB ili Elecrow su odlični. Kažeš im da šalju DHL ili Fedex, kinezi ti uračunaju pdv,carinu što već, dođe na adresu za maksimalno tjedan-dva bez da te itko od državnih gulikoža pita što je u paketu. Da, poštarina košta,da 70u bakar isto košta ali kao što Pinco kaže da ideš raditi lokalno ne pitaj koliko bi te koštalo... Ako hoćeš jeftino i brzo onda DIY PCB.
neznan kako vama ali lokalno meni debeli bakar jeftinije nego kod kineza.. a i brze, 15js dana..tako da ovo je bio jedan od zadnjih . 20 dana sam slobodan doma medju robijama i 15js dana od tih 20 slobode cekan plocice? hvala moze i drugi put.
Bepone napisao:doslo je vrijeme i za kutiju otpakirat..
Jesi uzeja poklopac od 3 alu ili 1mm fe, nisan nikad ima te kutije u rukama, nekako mi se ćini klapavo sve na 4 vide. Da iman kutiju u rukama moguće da bi prominija mišljenje.
imas i debelu prednju sve je zavidano medjusobno.. 2 mm Al je dno i gornja, mores uzet kako ces, imaju opcija.. kutija je odlicna, ja kupujen kad je neki popust black friday i to. se dobijes nutra, sa hladilima i rupama, samo zavidivas. 90% problema s tranz. pojacalom je rijeseno već jako skraćuje vrijeme gradnje!