neću opet pisati sam sebi hvalospjeve ali moram reći da je ovo TOP šta se tiče digitalne reprodukcije , ne znam može li iti jedan od novih DAC integriraca ovako dobro svirati , nažalost proizvodnja ovog tipa DAC-eva(PCM1702,PCM1704, AD1862 i sl.) je prekinuta zbog financijske neisplativosti i složenosti samih DAC-eva (tako bar tvrde proizvođači) , međutim ono šta je došlo poslije nije u tom rangu jer je tržište tražilo nešto novo,minimum 24bita/192kHz i da bude jeftino i jednostavno za implementaciju a sve to na uštrb kvalitete zvuka
Imao sam doma priliku par puta testirati nove DAC-eve i playere sa serverom ili ti ga internetom ali ni jedan taj test nije traja duže od pola sata , odma bi bilo jasno da ne može parirati 'old school DAC-u' ma koliko se proizvođači trudili, cijene ovih uređaja nisu bile male šta me je još više iznenadilo, za te novce u doba kad sam se ja bio u hi-fi biznisu se mogao kupiti solidan cd-player koji bi zvučao čak i neloše ,ali ovo danas zvuči nekako platično, plošno , umarajuće ma koliko bita i kHz bilo ali je najbitnije da se moze povezati sa svime i svačim pa i mojoj makinom za robu koja ima wi-fi
Edison se pita jel više kraj, a moga bi biti vrlo brzo nakon još par unaprijeđenja samog regulatora za PCM1702 i podizanja napona napajanja za AD811 , nakon toga još malo fine tuninga oko filtera u analognom stupnju jer ipak se nešto HF smeća probije do izlaza bez obzira na korištenje digitalnog filtera i to je to

e zaboravia san i neka poštena kutijica, imam doma 10mm Al pa ako nađem vještog meštra i to ću brzo riješiti