NOVOSTI S BUVLJAKA (tech :) )

Re: NOVOSTI S BUVLJAKA (tech :) )

PostPostao/la audio kutak » Ned srp 12, 2015 11:12 pm

s@ki napisao:Al te sigurno zanima koliko je platio :-D

zamisli, ne zanima me.... :mrgreen:

pošto nisam znao čemu to lijevo dolje služi, a dobih odgovor, sada znam...
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la pamook » Pon srp 13, 2015 11:13 pm

.... i na kraju malo tikovine za nedajBosch nekakav lijepi projekt sa cijevima, ili jednostavno za sretan put kuci :happy-bouncymagenta: :greetings-clappingorange:
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la Dean » Pon srp 13, 2015 11:19 pm

:bow-blue:
...pipl mast trast as....
Dean

PostPostao/la pamook » Čet srp 16, 2015 4:40 pm

...nakon kompletnog raspakiravanja i vadjenja stvari iz auta, isplivalo i ovo :lol: :lol:
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la audio kutak » Čet srp 16, 2015 5:13 pm

kod tebe i ribe plivaju na suho, zar ne?! :lol: :lol:
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la Khadgar2007 » Pon srp 20, 2015 12:35 pm

Buvljak/njuškalo sve je to slično. Naletio prošli tjedan na njuškalu na Radio priručnik od Metzgera,izdanje '83 TK Beograd,provjerio internim kanalima(da mi neki hrčci sa foruma ne bi kupili prije mene :roll: :lol: ) da nije kojim slučajem pisana na ćirilici(jer ju ne znam) te se dogovorio sa likom za cijenu od 160kn. Knjiga je u odličnom stanju i mislim da vrijedi te pare.

Metzger (1).JPG

Metzger (2).JPG
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la Master of disaster » Pon srp 20, 2015 10:39 pm

Haj-enderski buvljak u reciklažnom dvorištu je jutros osvanuo sa ovim Sonny ss-cne5 zvučnjacima. I tako stojim ja tamo gledam ih i mislim si - Što će mi još jedni šuškavci, dust capovi su utisnuti, fale mrežice bljah, ovo ću pustit...
I tako evo ih popodne spojio da vidim kakvo sam sad smeće dovukao :lol: kad ono iznenađenje... Sviraju poprilično suvislo. Basa u mojoj sobi 5x5x3.4m ispod 80 hz ima malo, međutim ispunjavaju ju čistim i ugodnim zvukom :shock: visokotonci su malo na šuškavu stranu, ali ne toliko da bi bili neugodni možda da ih je utišati jedno dva decibela... Iznenadilo me je i što su prilično osjetljivi, sa malo snage sviraju prilično glasno.
Sve u svemu za bezvezne male zvučnike predviđene za neku jadnu liniju sviraju ne baš bezveze. Što je prava šteta jer mi ih je sada žao bacit. Kako je jedan znanac u zanosu rekao; Joooš smeća na policu stavit! :lol:

DSCN4110.JPG
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la s@ki » Uto srp 21, 2015 1:12 pm

sad imaš zvučnu pozadinu dok ti ova sprava za mučenje desno trese špek naokolo :D
i šut u dupe je korak prema naprijed
s@ki

PostPostao/la deleted user » Uto srp 21, 2015 1:37 pm

A vidi se da je zbog svilenkastih visokih iskljucio i aparatic za komarce koji je ocito postao suvisan... :mrgreen:

PostPostao/la Master of disaster » Uto srp 21, 2015 1:58 pm

:lol: Netreba to meni. Kada okinem, instant pomor komaraca u krugu od 10 metara a pas u nesvjesti. Ako još u isto vrijeme skinem i tenisice pada plafon a bolja polovica naglavačke skače kroz zatvoren prozor van, a pas se nakon dva dana budi iz kome sa tri nijanse svijetlijom dlakom.
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica