Haj-enderski buvljak u reciklažnom dvorištu je jutros osvanuo sa ovim Sonny ss-cne5 zvučnjacima. I tako stojim ja tamo gledam ih i mislim si - Što će mi još jedni šuškavci, dust capovi su utisnuti, fale mrežice bljah, ovo ću pustit...
I tako evo ih popodne spojio da vidim kakvo sam sad smeće dovukao

kad ono iznenađenje... Sviraju poprilično suvislo. Basa u mojoj sobi 5x5x3.4m ispod 80 hz ima malo, međutim ispunjavaju ju čistim i ugodnim zvukom

visokotonci su malo na šuškavu stranu, ali ne toliko da bi bili neugodni možda da ih je utišati jedno dva decibela... Iznenadilo me je i što su prilično osjetljivi, sa malo snage sviraju prilično glasno.
Sve u svemu za bezvezne male zvučnike predviđene za neku jadnu liniju sviraju ne baš bezveze. Što je prava šteta jer mi ih je sada žao bacit. Kako je jedan znanac u zanosu rekao; Joooš smeća na policu stavit!

DSCN4110.JPG
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.