WAF level: HOBO
mogao bi pas uskoro bit deloziran iz svoje kucice, da imam kakav-takav krov nad glavom

ali, bit ce rijeseno, pa nije frka....
sonično sam vrlo vrlo zbunjen
naime, neki flac-ovi zvuce dovoljno lose da mi nikako ne ide u glavu, a neki zvuce standardno dobro odn. odlicno.... koliko sam uspio primjetiti, nema (dosadasnjeg) odskakanja visokih (bilo je gotovo grubo za slusat glasnije kod limenih puhačkih instrumenata) a bass se ucvrstio barem za klasu (ili bolje, dvije).... ja nekako naviknut na dosadasnji zvuk, ne mogu se odrediti tome da mi neke stvari sada zvuce povuceno i "tupo" pa povremeno djeluje razocaravajuce, dok ne naleti neki normalno sripan flac (Waits, Cobham, Cave, Obrovac, Doorsi) gdje se sve skupa pokazuje u novom svijetlu ukupno bolje uravnotezenog i bolje rafiniranog zvuka....
svakako, trazi jos (puno) slusanja
ovo je samo jedno popodnevno dulje slusanje, uz stalnu iritaciju i dalje prisutnog 50Hz bruma koji - unatoc mojim mentalnim i zalemljivackim naporima nikako da istjeram na čistac

... zadnje veceras je bilo rastavljanje masa izlaznih chinch-eva da svaki ima svoj vod prema CT mase, ali tko bi rekao, nije tu bio zec (odn. bumbar, u ovom slucaju)
trenutni dojam tocno opisuje onu računalnu GI-GO, a sve se nesto mislim koliko G ima u kojem direktoriju

....
sutra je novi dan, pa nakon amoksila, paracetamola, ibuprofena i dorucka te rucka, popodne nova sesija, a u medjuvremenu trazenje bumbara...
javim se, i opet

Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.