Master of disaster napisao:Zvučnici sviraju zajedno sa sobom. (prostorijom u kojoj se nalaze.dakle na sa životinjom ili njima samima, mada bi se o zadnjem dalo raspravljat ) To sam naučio na teži način. Koji put je dovoljno okrenuti raspored u sobi da bi se zvuk znatno promjenio.
Master of disaster napisao:Zvučnici sviraju zajedno sa sobom. (prostorijom u kojoj se nalaze.dakle na sa životinjom ili njima samima, mada bi se o zadnjem dalo raspravljat ) To sam naučio na teži način. Koji put je dovoljno okrenuti raspored u sobi da bi se zvuk znatno promjenio.
tom_hifi napisao:Master of disaster napisao:Zvučnici sviraju zajedno sa sobom. (prostorijom u kojoj se nalaze.dakle na sa životinjom ili njima samima, mada bi se o zadnjem dalo raspravljat ) To sam naučio na teži način. Koji put je dovoljno okrenuti raspored u sobi da bi se zvuk znatno promjenio.
Probao sam u drugoj sobi. Pogodi što. Točno to što kažeš. Sada je to druga priča. *ebiga, očito negdje u sobi nešto gutalo te frekve.
vlado64 napisao:Već kad spominjete parket, ja imam laminat koji je vjerojatno još gori... Vi koji imate iskustva u izradi zvučnih kutija, kako odrediti gdje postaviti bas refleks port? To po estetskom izgledu ili? Nekako mi je teško vjerovati da se kutija izbuši kao švicarski sir pa se onda eksperimentira. Pretpostavljam da ako je naprijed i dalje od poda da je to najzahvalnije u odnosu na podlogu i stražnji zid.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost