NOVOSTI S BUVLJAKA (tech :) )

Re: NOVOSTI S BUVLJAKA (tech :) )

PostPostao/la Vulkanizer » Sri lis 25, 2017 8:06 pm

drazenK napisao:A slike, nemoš pročitati ni što piše na naljepnici...

Što je :oops:
Mislio sam trafoi ko trafoi , evo malo molje poslikano
viewtopic.php?f=6&t=3361" target="_blank
Once there was a way to get back homeward
Vulkanizer

PostPostao/la pamook » Sri lis 25, 2017 8:20 pm

tubeman napisao:Već sam sam sebi dosadan....

Tražim kvalitetnu sliku ili sken za reproduciranje.
Od većine ostalih imam, ali ne pašu :(

dosadan, dosadan, ali dosljedan :lol: :lol: .... u VK znam samo jednu osobu koja ima jedan Kosmaj pa cu provjeriti da li je straznja strana original, pa ako jest, racunaj na mene za kvalitetniju fotku iste... iako kod mene je tehnologija zaostala tamo negdje iz 2008. ali me jos nije iznevjerila, radi... javim :D

Vulkanizer napisao:Nije s buvljaka , od kad su na put krenuli , Davorin je napravio dva pojačala ,a Pamook samo jedno , :mrgreen:

i po.... jedno i po :mrgreen: ... a ni za Davorina se ne bi bas kladio da je 2.... to obicno kod njega bude 2 pisem 3 pamtim a jos 2 sam vec zaboravio :lol: :lol:
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la audio kutak » Sri lis 25, 2017 10:53 pm

nisu bas novosti sa buvljaka ali je trgovina u srcu Erlangena :mrgreen: :mrgreen:
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la tom_hifi » Čet lis 26, 2017 12:58 pm

Zanimljiva trgovina :)
tom_hifi

PostPostao/la ilimzn » Čet lis 26, 2017 1:05 pm

Krambergeraj starog kova, nekad ih je bila cijela hrpa u Minhenu, Schillerstrasse. Vjecna zabava, kopanje po ostacima kojekakvih proizvodnja i servisa za skrivenim blagom za male pare. Na zalost nista od toga nije ostalo. A i ovdje se vidi zasto, cijene su zapravo jako visoke.
ilimzn

PostPostao/la pamook » Sub lis 28, 2017 12:53 pm

:mrgreen: bufljak

ali lokalni :mrgreen: , za divno čudo :shifty:

pilu platiš, sitnu boraniju dobi`š

manijakalno se smiješ`š

ženu prevarit nemo`š jer te odma` pita `oš limun :laughing-rofl: :laughing-rofl: :laughing-rofl:
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la Dean » Uto lis 31, 2017 8:55 pm

Par zanimljivih stvari za experimentiranje.. :D

thumbnail7.jpg

thumbnail9.jpg

thumbnail6.jpg

thumbnail11.jpg

thumbnail12.jpg
...pipl mast trast as....
Dean

PostPostao/la Schultz » Sri stu 01, 2017 8:55 pm

Sve neka američanska skalamerija.... pih....
Malvazijski tigar
Schultz

PostPostao/la audio kutak » Pet stu 03, 2017 11:58 am

Putovalo se malo u Slavoniju...
We Are DIY-erz...
audio kutak

PostPostao/la Master of disaster » Ned stu 05, 2017 11:54 pm

Pred neko vrijeme me zove prijatelji i govori kako ima neke stare zvučnike, ispravni su ali netrebaju mu. Rekoh dobro, makar ću iskoristiti dijelove skretnice. Danas sam usput prolazio oko njega i on mi ih ubaci u bunker. Dođem doma, otvorim bunker a iz njega me gledaju stari Philips trosistemci. Kutije relativno male, fale mrežice, niš rekoh idem to rastaviti... Zgrabim jednu kutiju a ono teško, pre teško. Aktivne kutije? Da. Philips 587 electric. Sa tri pojačala za svaki driver posebno. U bas zvučniku se nalazi akcelerometar kojim se pojačalo bas zvučnika snabdjeva sa negativnom povratnom vezom, što omogućuje velik zvuk iz malog volumena kompresione kutije i još razne prednosti. (Tako barem kaže google :mrgreen: )

Hebi ga mislim si, nemogu ovo rastaviti a da ne probam kako radi, i tako... ostao vrlo ugodno iznenađen. Bas je brz i precizan, čak i pristojno dubok, i doima se da dolazi iz znatno većih zvučnika. Srednjetonsko i visokotonsko područje ne zaostaju za basom. Pojačalima bi ogodio refresh ali ovi zvučnici se nemaju čega sramiti. Nažalost na jednom zvučniku ne radi visokotonac. Je li izgoren ili je problem negdje drugdje ostaje za vidjeti.
I tako... umjesto par zavojnica za furdu ostao sa još jednim projektom za budučnost :doh:

DSCN4726.JPG

DSCN4730.JPG
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica