kaligula napisao:Vjerovatno će do TF-a prosvirati moj OTL sa babuškama
E to jedva cekam cuti. Ako tvoj dobro ispadne, mozda bih i ja radio sebi slican...
kaligula napisao:a da bi to zasviralo i na TF-u, nemam Phono-pre i Line.preamp. A nemam ni adekvatne zvučnike.
Donija bi Thorensa.
Imam ja cijevni phono preamp koji je svirao na TF u Umagu s Dachinim gramofonom. Phono je za MM zvucnicu. Imam i Grounded Grid pretpojacalo koje je na TF pogonilo moje GM70 monoblokove. Nema gornjeg poklopca, ali nema ni veze, nek ljudi vide sto je unutra. Imam i kockice koje sam predstavio na susjednom forumu, kockica s phonom i druga kockica s napajanjem. To je sviralo jesenas u Sheratonu. Nisu cijevi, ali sto sad...
Cijevni phono je velik, a Lest i ja vucmo dosta opreme i vina u malom autu pa taj ne bih nosio. Ako treba mogu uzeti pretpojacalo i kockice s phonom. No najvise bih volio da se to spoji na Harkonenov phono i pretpojacalo. Onda bih morao manje toga nositi. Nema nikavog problema sto su to uredjaji za trziste.
Sibencani, pojacala cemo imati dosta, valjda i izvora. Izgleda da nece biti puno zvucnika. Dajte se malo angazirajte lokalno, i koji su blizi, da imamo i nesto zvucnika za silna pojacala. Mogu biti i tvornicki... samo da se kompletiramo, ako ne bude dovoljno DIY zvucnika.