Jasam sa tim cijevima dosta radio. jedo 7-8 pojačala, i to po različitim shemama.
Za napon se ne treba bojati, jer 400V podnose i više nego dobro.
Predlažem da se ne žuri s šemama, jer iz njih se i ne može isčitaiti kako će sve skupa raditi.
Ja sam na kraju preuzeo osnovni koncept od LEAK TL25, s time da sam na ulazu i okretaču faze završio s ECC83

Pitanje je što je na kraju ostalo od osnovnog koncepta

Ne znam čemu tolika "potreba" za ruskim 6SN7 jer mi se one nisu previše dopale.
U krajnjoj liniji, može se iskoristiti bilo što

Do sada se (unatrag 7-8 godina) niti kod jednog nije pokazala potreba za zamjenom cijevi, a rade uglavnom 7/24.
Cijevi imaju poseban sonični štih. Odluku o ultralinearnom i triodnom spoju treba donijeti kada se čuje "standardna" postava.
Mene se generalno nisu previše dojmili, i ne samo sa tom familijom cijevi.
Isto je i sa prednaponima. Neko kaže fiksni, netko automatski....
Stvar je individualna i ne bi bilo loše predvidjeti sve to jer ne bi trebalo biti previše zahtjevno, a kasnije puno pomogne.
Ako se sve to uzme u obzir (treba dobro promisliti ispravljač, a posebno mrežni trafo), s projektom je jako lako upravljati

Sam izlazni trafo nije problematičan, i u principu će biti sasvim OK onaj koji je projektiran za EL34, KT66 ili 5881.
Povratnu vezu ionako treba podesiti na kraju jer ovisi o puno faktora od kojih je najvažniji izlazni trafo.
A ako se trafo bude dao motati profesionalcu, onda bi jako dobro bilo predvidjeti posebni izvod za to.
Ništa ne bacam. Sve mi treba.......