CFA-izlazna pojačala

Re: CFA-izlazna pojačala

PostPostao/la dadod » Ned tra 28, 2019 1:20 pm

Bepone napisao:jel ima tko KSA992FTA i KSA1381 viska?

Mozes koristiti 2N5551/5401 i BF471/472 a ima ih kod Kronos u Zagrebu.
dadod

PostPostao/la dadod » Pon tra 29, 2019 5:32 pm

Prvo slusanje jednog kanala. Cekam da mi stigne soft start napajanja plocica da zavrsim, ovako ponekad kod ukljucivanja izbaci kucni osigurac.
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
dadod

PostPostao/la Bepone » Pon tra 29, 2019 11:19 pm

meni i dalje trebaju KSA992FTA i KSA1381, vidio sam po temi prije da su ljudi narucivali , a nitko cini mi se osim edisona nije napravio amp... kamo ste mladici sad?? :|
Bepone

PostPostao/la grunf » Uto tra 30, 2019 1:38 am

Bepone napisao:meni i dalje trebaju KSA992FTA i KSA1381, vidio sam po temi prije da su ljudi narucivali , a nitko cini mi se osim edisona nije napravio amp... kamo ste mladici sad?? :|

imaš u Tevetrona SANYO 2SA1538/2SC3953 ,isto odlični tranzistori i orginal KSA992 ali ne znam da li je F

imaju velik izbor orginalnih japanaca, ja sam sebi dosta uzima za JLH69
Bolje nešto od nečega, nego ništa od ničega
grunf

PostPostao/la Bepone » Uto tra 30, 2019 7:53 am

fala grunf znam za tevetron,
trenutno sam se nakupovao ovih KSA kombinacija iz mousera I prekasno je mozda da se prebacujen na druge tipove( citaj vec sam spalio vrecu $$$)
treba mi KSA992 FTA radi hfe grupe, ja iman neku nespojivu
treba mi KSA1381 jer ga nije bilo u mouseru a vec iman onaj komplementarni KSC3503...……..tj puno njih.. :(
Bepone

PostPostao/la dadod » Uto tra 30, 2019 8:50 am

Bepone napisao:fala grunf znam za tevetron,
trenutno sam se nakupovao ovih KSA kombinacija iz mousera I prekasno je mozda da se prebacujen na druge tipove( citaj vec sam spalio vrecu $$$)
treba mi KSA1381 jer ga nije bilo u mouseru a vec iman onaj komplementarni KSC3503...……..tj puno njih.. :(

Problem s KSA1381/KSC3503 je sto sada mauzer ima samo razlicite hfe tipove, jedan tip D a drugi E, pa ih jako tesko upariti.
dadod

PostPostao/la Bepone » Uto tra 30, 2019 9:29 am

dadod napisao:

Problem s KSA1381/KSC3503 je sto sada mauzer ima samo razlicite hfe tipove, jedan tip D a drugi E, pa ih jako tesko upariti.

sad je jos gore jer nema ni taj drugi E, ima samo pol nespojivog para,
oce radit amp sa jako razlicitim hfe komplimentarnih parova? mislim sad nema druge morat ce
Bepone

PostPostao/la dadod » Uto tra 30, 2019 9:37 am

Bepone napisao:
dadod napisao:

sad je jos gore jer nema ni taj drugi E, ima samo pol nespojivog para,
oce radit amp sa jako razlicitim hfe komplimentarnih parova? mislim sad nema druge morat ce

Za drivere nije veliki problem, za VAS ipak bi trebali biti donekle upareni, inace ce na izlazu biti previse istosmjernog napona pa bi DC servo mogao imati problema.
Najprije probaj bez DC servo opampa pa vidi koliki je dc napon na izlazu.
dadod

PostPostao/la pinco » Uto tra 30, 2019 10:14 am

Provaj vidit ove, ja san ima par god kupova u ovoga lika, u nadi da su original sanyo, još san zamolija uparivanje. I uredno došlo, nisu ni jeftini, kad ono nije sanyo nego ISC :).
I ja se najidija i da negativnu ocjenu.
I kako je ebay registriran na ženinu karticu :D, jedan dan ona meni kaže, znaš, imala san poziv na poslu na fiksni telefon.... Iz Kine, ovaj je nekako naša njen broj i nazva i izvinija se, i kaže neka koristi slobodno ove ISC, odlični su, većina šta se reklamira na ebay ka sanyo, i prodaje su falsifikati. I onda san mu skinija negativnu ocjenu, bar se potrudija.... Ugradija san te ISC i pokazali se odlični.... I ovaj se stvarno potrudija uparit, veza koncen parove, stavija ceduljice i sl...
Za drivere se mogu koristit i 2sb649 / 2sd669, iako se više ne proizvodu originali, UTC proizvodi odlične zamjenske.

https://www.ebay.com/itm/5pcs-2SA1209-5 ... SwJkJWlR~1
pinco

PostPostao/la Bepone » Uto tra 30, 2019 1:44 pm

prijetilo mu smaknuce radi neg. feedbacka :lol: :lol:
Bepone

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Tranzistorska tehnika