Šta se radi...a nema blage veze sa....

Re: Šta se radi...a nema blage veze sa....

PostPostao/la yoke » Ned srp 21, 2019 3:13 pm

da, citam malo da je sivo platno, kao bolje za projektore sa visokom iluminacijom
a ovaj acer je navodno sivo platano
kažu da nije bas kvalietetan, da mu je malo los mehanizam, da smrdi ?!?, da se rola po uglovima ali da je slika ok ;)
yoke

PostPostao/la joe dalton » Ned srp 21, 2019 4:03 pm

A vjerojatno si za istu ili neznatno vecu lovu mogao kupiti 65” TV, objesit na zid i vec uzivat u filmovima. I nema problema sa zamracivanjem, glasnim ventilatorom, vjesanjem projektora i platna itd.
joe dalton

PostPostao/la yoke » Ned srp 21, 2019 5:13 pm

Si gledao SD signal na tim 65" TVeima ?
(Ili bilo koji normalni kanal, ala hrt,nova,rtl...)

Meni je to negledljivo...nazalost...pred par mjeseci obilazio ducane gledajuci TVove od 55-60 incha i svi si bili za deset koplja ispod kvalitete slike u odnosu na plazmu koju imam doma (u rasponu od 12-20kKn).

4K izgleda odlicno ali za svakodnevnu upotrebu je negledljivo...bar meni...

Tako da, ovo mi ipak 2 do 3 puta jeftinje i za moj pojam toliko puta i bolji izbor...
yoke

PostPostao/la pamook » Ned srp 21, 2019 10:37 pm

...strpaš TV u drvenu kutiju, i upotrijebiš ovako nešto:

https://www.ebay.com/itm/24-40-Stroke-L ... RyboErP0Bg" target="_blank

ili motor za roletnu (Metro, cca 250kn, na "akciji" i niže) i malo kemijanja, drvo ti nije strano...

nesto tipa ovog

Watch on youtube.com

yoke napisao:da, citam malo da je sivo platno, kao bolje za projektore sa visokom iluminacijom
kažu da nije bas kvalietetan, da mu je malo los mehanizam, da smrdi ?!?, da se rola po uglovima ali da je slika ok ;)

...nisam puno citao, kao i obicno, bilo je vise srece nego pameti (po onoj Konfučijevoj - " ne vjeruj u čuda, osloni se na njih" :lol: :lol: :shifty: :doh: ) - to što se piše je cjepidlačenje.... platit što manje, pa onda ne vjerovat da je nešto feature, a ne bug :lol: :lol: :lol: - to što smrdi, mislim da je uobičajeno za nova platna - smrdi i materijal na kojem je refleksivni sloj, i kutija i boja i plastika, sve... neko kratko vrijeme... to što se rola po stranicama po visini - jebiga, fizika... teško da će ostat skroz ravno bez kompletnog okvira koji će ga napet... i kod mene se rola, i lijevi i desni rub, oko 5 cm, taman koliko je crni obrub na samom platnu... ako ne gledaš u to, na slici ni ne primjetiš... mehanizam, ne bi komentirao... kako rekoh - kao stare roletne, potegneš dolje, pa malo vratiš dok ne uhvati zub... nekad traži par ponavljanja jer fula(š).... i sve to za samo 599,98 kn.... ako ne bi to sve gledao, staviš proizvoljnu arapsku brojku između 3 i 9 ispred ove cijene, i mir... onda možeš slobodno gunđat ako se krivi po rubovima, i ako ne miriše na kokoš anel u borovoj šumi :P
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la pinco » Ned srp 21, 2019 11:02 pm

yoke napisao:Si gledao SD signal na tim 65" TVeima ?

Zamisli nova sezona "Ljubav je na selu" a slika nije vrhunska... imaš pravo :lol:
pinco

PostPostao/la yoke » Pon srp 22, 2019 2:25 pm

pamook napisao:...strpaš TV u drvenu kutiju, i upotrijebiš ovako nešto:

https://www.ebay.com/itm/24-40-Stroke-L ... RyboErP0Bg" target="_blank" target="_blank" target="_blank

ili motor za roletnu (Metro, cca 250kn, na "akciji" i niže) i malo kemijanja, drvo ti nije strano...

nesto tipa ovog

Watch on youtube.com

yoke napisao:da, citam malo da je sivo platno, kao bolje za projektore sa visokom iluminacijom

...nisam puno citao, kao i obicno, bilo je vise srece nego pameti (po onoj Konfučijevoj - " ne vjeruj u čuda, osloni se na njih" :lol: :lol: :shifty: :doh: ) - to što se piše je cjepidlačenje.... platit što manje, pa onda ne vjerovat da je nešto feature, a ne bug :lol: :lol: :lol: - to što smrdi, mislim da je uobičajeno za nova platna - smrdi i materijal na kojem je refleksivni sloj, i kutija i boja i plastika, sve... neko kratko vrijeme... to što se rola po stranicama po visini - jebiga, fizika... teško da će ostat skroz ravno bez kompletnog okvira koji će ga napet... i kod mene se rola, i lijevi i desni rub, oko 5 cm, taman koliko je crni obrub na samom platnu... ako ne gledaš u to, na slici ni ne primjetiš... mehanizam, ne bi komentirao... kako rekoh - kao stare roletne, potegneš dolje, pa malo vratiš dok ne uhvati zub... nekad traži par ponavljanja jer fula(š).... i sve to za samo 599,98 kn.... ako ne bi to sve gledao, staviš proizvoljnu arapsku brojku između 3 i 9 ispred ove cijene, i mir... onda možeš slobodno gunđat ako se krivi po rubovima, i ako ne miriše na kokoš anel u borovoj šumi :P

tnx pamook
ovo sam gledao kad sam radio nameštaj ali mi nije odgovaralo radi potrebne visine...
radio sam niske elemente...pa...nije bilo dovoljno visine...
odustao do tog

ne može kod mene ništa jednostavno ;)

pinco napisao:

Zamisli nova sezona "Ljubav je na selu" a slika nije vrhunska... imaš pravo :lol:

srecom pa ne gledamo iste serije :lol:
yoke

PostPostao/la pinco » Pon srp 22, 2019 4:06 pm

yoke napisao:
pinco napisao:

srecom pa ne gledamo iste serije :lol:

Šteta, da gledaš možda bi se i oženija..... :lol:
pinco

PostPostao/la Khadgar2007 » Pon srp 22, 2019 4:08 pm

Vidim da je i Yoke postao meta... :lol:
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la Bepone » Uto srp 23, 2019 9:06 am

dok yoke ide po particima, ne treba se zenit , bitno je docekat zoru i sve ide automatski :lol:
Bepone

PostPostao/la Bepone » Uto srp 23, 2019 9:09 am

zivotni problemi trenutno,
ca je ono gore, parazitni induktivitet ili kapacitet?? :lol:
viber_image_2.jpg
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Bepone

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica