Triode Festival 2020

Re: Triode Festival 2020

PostPostao/la Edison » Sri kol 19, 2020 9:04 pm

fixxxer napisao:Znaš i sam da ne prolazi, kao što verovatno neću ni ja moći granicu...

Ma sto ne bi mogao prijeci granicu? Mi smo uhvatili dobar zalet i za par dana prelazimo po broju "slucajeva" i BiH i vas. :dance: :doh:
Onda ce te moliti da udjes... ;) Jedino te mozda tvoji nece htjeti natrag... :lol:
Edison

PostPostao/la Khadgar2007 » Sri kol 19, 2020 9:13 pm

@Fixxxer
Ploči se mogu nadati tek tamo negdje sljedeće godine.Baš se lijepo potrefilo.:(
Što je najgorje od prijatelja sestra živi u Beogradu i bila je na moru nedavno pa je ploča mogla doći do mene već nekako ali niti sam ja rekao prijatelju da mi ploča stoji kod tebe niti on meni da mu sestra dolazi na more.
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la tom_hifi » Pet kol 21, 2020 7:23 am

Neću pisati u temu liste sudionika. Zasad je moj dolazak upitan. Nema veze s koronom, već obveze koje ne znam dal ću moći odgoditi ... javim još.
tom_hifi

PostPostao/la davorin » Pet kol 21, 2020 9:26 am

Ove godine neću prisustvovati TF-u što mi je izuzetno žao, pogotovo što će biti u Puli koja mi se kao grad jako sviđa. Sve do Svibnja su postojale šanse da u zadnjem trenu ipak dođem, makar kao promatrač, ali CORONA-cirkus je neke moje obaveze i potrebe (koje nikako ne mogu, ne smijem, a i ne želim odgađati i izbjeći!) odgodio upravo za jesen. Sudjelovao sam u diskusijama kada bi bio najbolji i najpovoljniji datum za održavanje TF-a, ali to je bilo dok sam još vjerovao da ću u Rujnu biti u mogućnosti doći u Pulu što se na moju žalost izjalovilo.
davorin

PostPostao/la Pao Pepeo » Čet kol 27, 2020 10:11 pm

:banana-parachute:

prvo zao mi je sto se ne cemo moci vidjeti ove godine davorine a pogotovo sto bi posjetili moje krajeve . Ali ajde ako ne tjelom biti cete prisutni vasim umotvorinama koje ce sigurno biti prisutne... ja prvi nesto nosim
vidimo se dogodine :handgestures-salute:

i sad malo detalja o tome kako ce se trebati odvijati ovogodisnji festival. Mislim da je svima jasno da nista nije isto kao i lani... i morati cemo se mrvicu potrpit i prilagoditi da sacuvamo svoje zdravlje i onih oko nas.
U prilogu cu dat upute koje sam dobio zavoda za javno zdravstvo za okupljanja.
ZAMOLIO BI SVE SUDIONIKE DA UPUTE PROCITAJU I DA IH SE PRIDRZAVAJU

posto izlozba se odvija u zatvorenom prostoru biti ce obavezne maske , distanciju koliko se moze . Zapravo na nama kao organizatorima najvise ce ovisit da se ne nakupljamo svi na istom mjestu , o tome cemo za sekundu.
Morati cemo vodit evidenciju sudionika i posjetioca, mjeriti na ulazu temperaturu i pazit da se u slusaonama ne nakupi pretjerani br. ljudi.
To ce biti na meni i na par prijatelja koji mi pomazu

Ne bi volio da ove stvari obeshrabre nekoga da ne dođe , volio bi da naprotiv sudionike i posjetioce potakne da dođe nesto pogledat-poslusat u sigurno okruzenje ;)

A mjesta di cemo se moci druziti bez maskica ce biti... odmah na ulazu ce nam biti terasica na otvorenom sa stolovima i stolicama . A u zgradi bi trebali imati i prostoriju di ce sudionici moci nesto na miru pojest popit
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Pao Pepeo

PostPostao/la Pao Pepeo » Čet kol 27, 2020 10:21 pm

ima i novosti sto se tice izlozbenog prostora !!! koje su svakako plus
posto po prostoriji ne smijemo imat vise od 10 osoba , morati cemo se malo rasirit , raštrkati kako bi tu rekli :D
Tako da cemo se osim u prostoriji Studentske udruge rasiriti i na dodatnu prostoriju u kojoj ako se sjecate smo trebali prvobitno izlagati. Tako da cemo imati dvije slusaonice koje su udaljene jedna od druge hodinikom od kojih 20-30 m. A ja bi i u tom hodniku postavio koj stol i izlozio nesto...

dolje par slika da vas podsjetim
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Pao Pepeo

PostPostao/la Khadgar2007 » Čet kol 27, 2020 10:40 pm

E to mi se sviđa!!!
Khadgar2007

PostPostao/la pamook » Čet kol 27, 2020 10:55 pm

...bome, nije lako sve to izorganizirat ni kada je sve normala, a ovako uz tjedne promjene pravila i prijedloga, za popeezdit :evil:

prostor djeluje vrlo upotrebljivo, a odvojene slušaonice smo već imali i prije po TF-ovima... sretno s privođenjem kraju ove Njorlske sage :bow-yellow: :bow-yellow:
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la davorin » Pet kol 28, 2020 11:02 am

Pao Pepeo napisao::banana-parachute:

prvo zao mi je sto se ne cemo moci vidjeti ove godine davorine a pogotovo sto bi posjetili moje krajeve . Ali ajde ako ne tjelom biti cete prisutni vasim umotvorinama koje ce sigurno biti prisutne... ja prvi nesto nosim
vidimo se dogodine :handgestures-salute:
...

Taj kraj mi se jako svidio, naročito nakon što sam prije nekoliko godina sa suprugom ljetovao u Puli (sa izletima po okolici) ~2 tjedna, ali prvenstveno me zdravstveni razlozi spriječavaju da ove godine dođem, odnosno čudna koincidencija koja se naknadno dogodila između moga liječenja i TF-a. Još mi je više žao što se neću ponovo sresti s dragim ljudima koji, kao i ja, "gube dane" (zdravlje, vrijeme, energiju, kreativnost, slobodno vrijeme, novac, itd., ... :lol: ) na čudan izumirući hobi.
davorin

PostPostao/la Khadgar2007 » Pet kol 28, 2020 2:33 pm

Sve si razmišljam da bi bilo dobro za zdravlje sudionika zabraniti Yokeu dolazak na Triode festival. :lol:
Khadgar2007

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Triode festival