prvo zao mi je sto se ne cemo moci vidjeti ove godine davorine a pogotovo sto bi posjetili moje krajeve . Ali ajde ako ne tjelom biti cete prisutni vasim umotvorinama koje ce sigurno biti prisutne... ja prvi nesto nosim
vidimo se dogodine
i sad malo detalja o tome kako ce se trebati odvijati ovogodisnji festival. Mislim da je svima jasno da nista nije isto kao i lani... i morati cemo se mrvicu potrpit i prilagoditi da sacuvamo svoje zdravlje i onih oko nas.
U prilogu cu dat upute koje sam dobio zavoda za javno zdravstvo za okupljanja.
ZAMOLIO BI SVE SUDIONIKE DA UPUTE PROCITAJU I DA IH SE PRIDRZAVAJU
posto izlozba se odvija u zatvorenom prostoru biti ce obavezne maske , distanciju koliko se moze . Zapravo na nama kao organizatorima najvise ce ovisit da se ne nakupljamo svi na istom mjestu , o tome cemo za sekundu.
Morati cemo vodit evidenciju sudionika i posjetioca, mjeriti na ulazu temperaturu i pazit da se u slusaonama ne nakupi pretjerani br. ljudi.
To ce biti na meni i na par prijatelja koji mi pomazu
Ne bi volio da ove stvari obeshrabre nekoga da ne dođe , volio bi da naprotiv sudionike i posjetioce potakne da dođe nesto pogledat-poslusat u sigurno okruzenje
A mjesta di cemo se moci druziti bez maskica ce biti... odmah na ulazu ce nam biti terasica na otvorenom sa stolovima i stolicama . A u zgradi bi trebali imati i prostoriju di ce sudionici moci nesto na miru pojest popit
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.