Bepone napisao:mene malo to poteze kupit, ali znam da bi to bio korak unazad..![]()
npr da se napravi neki grupnjak i da se netko dobrovoljno ubija sa carinom, 5 ljudi po 40 kom lako se pokrije.. i onda netko to pouparuje i boh. prodavac je siguran jer je stoljecima uzvikuje po velikom diyaudiu. samo onda se nikad ne bi bavio sa novim fetovima. ovdje dobijes gotovu stvar i miljardu projekata sa time, a to nije nikad bilo pretjerano zanimljivo...
tom_hifi napisao:To kad bi kupio, došla bi i carina na to i ispalo bi preko 4 000kn. Znači, oko 20-kn po komadu. Što i nije tako puno, gledajući na taj način.
Schultz napisao:tom_hifi napisao:To kad bi kupio, došla bi i carina na to i ispalo bi preko 4 000kn. Znači, oko 20-kn po komadu. Što i nije tako puno, gledajući na taj način.
Dostava Kutku u DE pa neka donese kada bude dolazio kući za Božić....
yoke napisao:kolko sam upoznat kad se salje paket iz bijelog svijeta prema rvtaskoj
onda se zamoli prodavaca da u paket ne stavlja nikakav invojs
i da na paketu napise vrijednost 10$ ili koliko vam već odgovara
jednom kad to stigne na carinu imaju dvije opcije, jedna je da prodje
ali nažalost to ne ide tako u zadnje vrijeme
a druga je da vam se jave i zatraže dokaz da ste vi ''to nešto'' (obično šaku dijelo ili opremu koja ne radi) platili neku odredjenu sumu
s obzirom da se to salje elektronskim putem onda se lako pošalje račun na iznos od tih 10-50$
ili nešto ipak drugačije funkcionira kod vas...
meni se često zna desiti da zaboravim iz prve poslati puni iznos pa ga saljem iz dva puta...
često mi se to desi jer na računu znam imati 10$+shiping a poslije moram doplatiti do punog iznosa, tako da uvijek imam i taj dokaz da sam u datom trenutku platio pravi iznos od tih 10$ plus shiping, recimo 35$...
ne znam...meni nikako ne ide ta kupovina preko intereneta...
zato u zadnje vrijeme i kupujem samo iz EUa...
Google [Bot] pregledava forum i 6 gostiju