tom_hifi napisao:Koristio sam mast i ulje za urezivanje. Naravno da nisam radio na 'suho'.
A što se tiče galvanskih struja i korozije, znam za alu i bakar da se ne vole previše. Nebitno, isprobat ću to ovako, oba služe samo kao hladila (spojena su na masu) i neće nikad biti u vlažnim uvjetima.
Pa ćemo vidjeti kako će se ponašati. Hvala na savjetu
P.S. dimenzije bakra su 130 x 50mm.
tom_hifi napisao:Koristio sam mast i ulje za urezivanje. Naravno da nisam radio na 'suho'.
A što se tiče galvanskih struja i korozije, znam za alu i bakar da se ne vole previše. Nebitno, isprobat ću to ovako, oba služe samo kao hladila (spojena su na masu) i neće nikad biti u vlažnim uvjetima.
davorin napisao:tom_hifi napisao:Koristio sam mast i ulje za urezivanje. Naravno da nisam radio na 'suho'.
Kad budeš vidio, bit će kasno jer se površine neće moći popraviti!
tom_hifi napisao:Dogovorio sam s Davorinom CUPAL komade.![]()
Idemo dalje.
Zmajz napisao:Ako je u igri eloksirani aluminij onda je oksidni sloj i izolator pa se nebi trebale dešavati ti procesi, ili barem jako usporeno....
Vrati se na: Tranzistorska tehnika
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju