Khadgar2007 napisao:Inače što se tiče ovakvog ljepljenja, nisam stvarno znao da je dobro staviti nekoliko slojeva neostika, ako sam ja nešto ljepio sa time onda sam uvijek samo namazao obje površine,ostavio da se malo osuši i zaljepio. Nekako uvijek volim kada lijepim nekakve tvrde predmete da je sloj ljepila što tanji tako da nisam niti probavao stavljati neostik u više slojeva.
neoprenska ljepila, tj bolje varijante bizon i patex ako lijepis na drvo, prvi sloj se upije, nestane.. tako i na platno ispari i ostane pretanki film.. i onda ako ides 1+1 sloj i to prislonis, lako se odljepi, drugi dan, za mjesec dana bilo kad... ali ako podebljas za 20 min sa drugim slojem, na debelo na obje strane i to se opet susi 20 min.. kad stisnes i pustis neko vrijeme, ne mores to rastavit, nema teorije. cupa vlakna drva ali nece popustit. to se trazi! prodjes svakih sat nakon ca si zalijepio sa rulom da bolje stisne!
ove slabe jeftine varijante domace metapren i ne sjecan se jos neki kostaju kila 35 kn (duplo manje od bizona i patexa), itd ide 3+3 sloja 6 ukupno da se dobije jaki efekt ali to znaci da ti uzme previse vremena i ne isplati se s time igrat.. tako i onako se posao rastegne na par dana sa tim skajevima platnima tolexima..