Šta se radi...a ima veze sa....

Re: Šta se radi...a ima veze sa....

PostPostao/la Toma » Uto sij 26, 2021 11:51 am

Nisam spomenia lipilo u spreju zbog vece kvalitete vece zbog manjeg smrada
Toma

PostPostao/la Khadgar2007 » Sri vel 03, 2021 12:42 pm

Našao jeftinu puhalicu prije kojih tjedan dana na aliexpressu, dostava iz EU tako da je brzo stigla. Ima jedna caka kod ovih modela puhalica, budući da ih proizvodi svatko tko ima garažu i šaku alata kod nekih se može naći da je nula/faza spojena na metalni dio fena pa bi rezultati mogli biti veoma zanimljivi.
Na svu sreću kod ove to nije slučaj i ne treba dodatne zahvate da bude sigurna za korištenje ali svejedno bi je mogao otvoriti da vidim na što izgleda iznutra.

puhalica.jpg

Evo iznutrica, relativno mali hladnjačić na triaku(pretpostavka) pa ako će se on grijati dobiti će zamjenu.
puhalica 2.jpg
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la Bepone » Sri vel 03, 2021 1:55 pm

Toma napisao:Draže mi je lipilo u spreju.Ide brze i ne smrdi a odlično drži

probao bizon kontaktno, ne valja..ode 100kn.- nisam uspio dobit neki rezultat lako se odljepljuje.. ali zato kantica drzi da se nema ca rec!
Bepone

PostPostao/la Khadgar2007 » Sri vel 03, 2021 2:00 pm

Inače što se tiče ovakvog ljepljenja, nisam stvarno znao da je dobro staviti nekoliko slojeva neostika, ako sam ja nešto ljepio sa time onda sam uvijek samo namazao obje površine,ostavio da se malo osuši i zaljepio. Nekako uvijek volim kada lijepim nekakve tvrde predmete da je sloj ljepila što tanji tako da nisam niti probavao stavljati neostik u više slojeva.
Khadgar2007

PostPostao/la Bepone » Sri vel 03, 2021 2:11 pm

Khadgar2007 napisao:Inače što se tiče ovakvog ljepljenja, nisam stvarno znao da je dobro staviti nekoliko slojeva neostika, ako sam ja nešto ljepio sa time onda sam uvijek samo namazao obje površine,ostavio da se malo osuši i zaljepio. Nekako uvijek volim kada lijepim nekakve tvrde predmete da je sloj ljepila što tanji tako da nisam niti probavao stavljati neostik u više slojeva.

neoprenska ljepila, tj bolje varijante bizon i patex ako lijepis na drvo, prvi sloj se upije, nestane.. tako i na platno ispari i ostane pretanki film.. i onda ako ides 1+1 sloj i to prislonis, lako se odljepi, drugi dan, za mjesec dana bilo kad... ali ako podebljas za 20 min sa drugim slojem, na debelo na obje strane i to se opet susi 20 min.. kad stisnes i pustis neko vrijeme, ne mores to rastavit, nema teorije. cupa vlakna drva ali nece popustit. to se trazi! prodjes svakih sat nakon ca si zalijepio sa rulom da bolje stisne!

ove slabe jeftine varijante domace metapren i ne sjecan se jos neki kostaju kila 35 kn (duplo manje od bizona i patexa), itd ide 3+3 sloja 6 ukupno da se dobije jaki efekt ali to znaci da ti uzme previse vremena i ne isplati se s time igrat.. tako i onako se posao rastegne na par dana sa tim skajevima platnima tolexima..
Bepone

PostPostao/la SasaKC83 » Sri vel 03, 2021 6:44 pm

I kod ljepljenja furnira se preporuča više slojeva ljepila ako peglaš, tako se stvori bolji i jednoličniji sloj i onda 99 % nema šanse za balončiće ispod...
SasaKC83

PostPostao/la SasaKC83 » Sri vel 03, 2021 6:52 pm

Nova kanta, da ne detoniram po radioni... :mrgreen:

Metrel HSN 0-260 V, 4.5 A

Kupljen preko TME-a, made in SLO kolko sam skužio, pretpostavljam neka verzija Iskra variaca...

Težak je, dobra izrada i dobar feeling na kotaču, preporuke...

metrel variac.jpg
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
SasaKC83

PostPostao/la Schultz » Sri vel 03, 2021 8:21 pm

Iskra....
Malvazijski tigar
Schultz

PostPostao/la davorin » Pet vel 05, 2021 7:34 pm

Instrumenti za direktni spoj na mrežu i trajno uključenje dimenzija 143x143mm. Nisu na prodaju, samo se hvalim! :mrgreen: :lol:
Ampermetri imaju mehanički pokazivač maksimalno dosegnute stuje radi indikacije i uvida kada nema nikoga u blizini, a mogu se rukom izvana s prednje strane vratiti na 0 radi nove indikacije.
davorin

PostPostao/la Khadgar2007 » Pet vel 05, 2021 8:03 pm

Šteta što nisu na prodaju. :mrgreen:
Kada se napravi radiona onda idu upravo ovakvi na radni stol. Sve manje od ovih je igračka,a da sve bude u istom stilu za to će se pobrinuti onaj odvojni trafo od 80kg žive vage kojeg je donirao Tom-hifi.
Khadgar2007

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica