homer napisao:Susjeda prodaje kuću pa čisti tavan i rjašava se viška stvari, neki susjedi su dobili lonce i tanjure, neki posteljinu a ja ovo
Riz gramofon, nema oznaku ali rekao bi da je to neka Tosca samo verzija bez pojačala, jedan stari Sharp magnetofon, i Praktica fotoaparat sa 3 objektiva i bljeskalicom u kompletu. Sa ebaya sam naručio adapter da mogu objektive nasaditi na Canon digitalac pa će da eksperimentiram![]()
Gramofon je više manje cijeli, jako je prašnjav, na poklopcu je bivši vlasnik izbušio rupe i zašarafio obične pante za ormare.
Magnetofon je isto tako u lošem stanju, fali mi jedino kabel za napajanje, sve drugo je više manje cijelo. Uglavnom sve osim fotoaparata je hrpa smeća ali mene veseliiiii
Khadgar2007 napisao:Na koji Canon ste stavili taj objektiv? Nisam uopće znao da se to može napraviti. Imam jednu Practicu(BMS electronic) koju uopće ne koristim a objektiv se naravno može skinuti pa bi bila zgodna igrarija vidjeti da li se može staviti na mog Canona A630(iako sumnjam...).
Edison napisao:Khadgar2007 napisao:Na koji Canon ste stavili taj objektiv? Nisam uopće znao da se to može napraviti. Imam jednu Practicu(BMS electronic) koju uopće ne koristim a objektiv se naravno može skinuti pa bi bila zgodna igrarija vidjeti da li se može staviti na mog Canona A630(iako sumnjam...).
To je kasnija Practica s B-bajonetom. Ne mozes to montirati skoro na nista, a pogotovo na taj Canon...
drazenK napisao:a postoje i adapteri tj prilagodni prsteni za kombiniranje objektiv-aparat..
možda bi trebalo malo guglati..
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 9 gostiju