Bravo Tom!

Khadgar2007 napisao:Došla narudžba iz Mousera sa novim kondenzatorima za multimetar.
Khadgar2007 napisao:Ne pitaj samo specse onih kondova koje sam izvadio van... Svi koje sam izmjerio su na mjerenju ko novi. Ti koje sam zamjenio sa oscon su na mjerenju(f=100Hz) nimalo lošiji, firma neka Thomson, 100uF/ i ESR 0.06,a panasonic oscon esr 0.05. Baš sam zato išao na ultra low esr jer sam vidio svičer a ako se ne varam glavni ubica kondova na sekundaru svičera je ESR pa idemo na neki ultra low. Aksijalni ROE je isto na mjerenju što se tiče kapaciteta za oko 30% bolji od ovog vishaja kojeg sam tutnuo unutra jedino ipak ima nešto viši ESR.
Zamjenio sam kondove čisto iz razloga jer ovi unutra imaju oko 35 godina na grbači.
Evo jedne slikice da se vidi kolika je to grdosija. Jedini problem je što su upute na njemačkom pa će do daljnjega korišenje biti čisto osnovno, omi,volti,amperi, truerms. Koliko sam skužio jedna od dodatnih opcija je da se postavi neka referenca i tolerancija pa onda uređaj pišti ako je mjerena vrijednost van tolerancije.
Rekao bih fali basa, ali to si sam rekao. Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju