Khadgar2007 napisao:Znaš i sam da je problem sa slikanjem i rasvjetom, ako se upali blic onda imaš jednu veliku svjetlu mrlju na reflektiranim površinama. Na fotoaparatu sam uspio naći postavku da mogu dobro slikati ono što radim za arhivu a ovo je uslikano sa mobitelom koji je 10x lošiji od fotoaparata kojeg imam.
Imam LED rasvjetu, jedan odličan sklopić sa lm317 koji napaja seriju LEDica i može se sve spojiti u seriju da se napajaja sa ispravljenih 230VAC. PCBi(aluminijska podloga) su već odavno napravljeni u kini i samo čekaju da ih polemim i onda smislim neki držač za sve to iznad radnog stola. Za sada mi je jedna 15W led žarulja iznad glave i ima sjenilo pa zbog toga ima malo svjetla osim onoga što osvjetljava točno ispod sebe.
Šema by Macola
grunf napisao:Khadgar2007 napisao:Znaš i sam da je problem sa slikanjem i rasvjetom, ako se upali blic onda imaš jednu veliku svjetlu mrlju na reflektiranim površinama. Na fotoaparatu sam uspio naći postavku da mogu dobro slikati ono što radim za arhivu a ovo je uslikano sa mobitelom koji je 10x lošiji od fotoaparata kojeg imam.
Imam LED rasvjetu, jedan odličan sklopić sa lm317 koji napaja seriju LEDica i može se sve spojiti u seriju da se napajaja sa ispravljenih 230VAC. PCBi(aluminijska podloga) su već odavno napravljeni u kini i samo čekaju da ih polemim i onda smislim neki držač za sve to iznad radnog stola. Za sada mi je jedna 15W led žarulja iznad glave i ima sjenilo pa zbog toga ima malo svjetla osim onoga što osvjetljava točno ispod sebe.
Šema by Macola
ne znam zašto se uopće mučiš sa ovakvim rješenjima , imaš sve već gotovo , led trake na metre ,profile za njih, procesore za njih ako oćeš minjati boje , napajanja ...... šta ti srce poželi![]()
pinco napisao:grunf napisao:Khadgar2007 napisao:Znaš i sam da je problem sa slikanjem i rasvjetom, ako se upali blic onda imaš jednu veliku svjetlu mrlju na reflektiranim površinama. Na fotoaparatu sam uspio naći postavku da mogu dobro slikati ono što radim za arhivu a ovo je uslikano sa mobitelom koji je 10x lošiji od fotoaparata kojeg imam.
Šema by Macola
ne znam zašto se uopće mučiš sa ovakvim rješenjima , imaš sve već gotovo , led trake na metre ,profile za njih, procesore za njih ako oćeš minjati boje , napajanja ...... šta ti srce poželi![]()
Ma pusti ga, neće se ženi pa izmišlja,
Malo radiona, malo stol, malo rasvjeta, pa ovo pa ono..... umisto da se trgne malo, vagina je ipak vagina....
Bing [Bot] pregledava forum i 5 gostiju