Khadgar2007 napisao:Znaš i sam da je problem sa slikanjem i rasvjetom, ako se upali blic onda imaš jednu veliku svjetlu mrlju na reflektiranim površinama. Na fotoaparatu sam uspio naći postavku da mogu dobro slikati ono što radim za arhivu a ovo je uslikano sa mobitelom koji je 10x lošiji od fotoaparata kojeg imam.
Imam LED rasvjetu, jedan odličan sklopić sa lm317 koji napaja seriju LEDica i može se sve spojiti u seriju da se napajaja sa ispravljenih 230VAC. PCBi(aluminijska podloga) su već odavno napravljeni u kini i samo čekaju da ih polemim i onda smislim neki držač za sve to iznad radnog stola. Za sada mi je jedna 15W led žarulja iznad glave i ima sjenilo pa zbog toga ima malo svjetla osim onoga što osvjetljava točno ispod sebe.
Šema by Macola
grunf napisao:Khadgar2007 napisao:Znaš i sam da je problem sa slikanjem i rasvjetom, ako se upali blic onda imaš jednu veliku svjetlu mrlju na reflektiranim površinama. Na fotoaparatu sam uspio naći postavku da mogu dobro slikati ono što radim za arhivu a ovo je uslikano sa mobitelom koji je 10x lošiji od fotoaparata kojeg imam.
Imam LED rasvjetu, jedan odličan sklopić sa lm317 koji napaja seriju LEDica i može se sve spojiti u seriju da se napajaja sa ispravljenih 230VAC. PCBi(aluminijska podloga) su već odavno napravljeni u kini i samo čekaju da ih polemim i onda smislim neki držač za sve to iznad radnog stola. Za sada mi je jedna 15W led žarulja iznad glave i ima sjenilo pa zbog toga ima malo svjetla osim onoga što osvjetljava točno ispod sebe.
Šema by Macola
ne znam zašto se uopće mučiš sa ovakvim rješenjima , imaš sve već gotovo , led trake na metre ,profile za njih, procesore za njih ako oćeš minjati boje , napajanja ...... šta ti srce poželi![]()
pinco napisao:grunf napisao:Khadgar2007 napisao:Znaš i sam da je problem sa slikanjem i rasvjetom, ako se upali blic onda imaš jednu veliku svjetlu mrlju na reflektiranim površinama. Na fotoaparatu sam uspio naći postavku da mogu dobro slikati ono što radim za arhivu a ovo je uslikano sa mobitelom koji je 10x lošiji od fotoaparata kojeg imam.
Šema by Macola
ne znam zašto se uopće mučiš sa ovakvim rješenjima , imaš sve već gotovo , led trake na metre ,profile za njih, procesore za njih ako oćeš minjati boje , napajanja ...... šta ti srce poželi![]()
Ma pusti ga, neće se ženi pa izmišlja,
Malo radiona, malo stol, malo rasvjeta, pa ovo pa ono..... umisto da se trgne malo, vagina je ipak vagina....
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju