ziki napisao:Ovo bi u nekom budućem vremenu trebalo izrasti u ACA 1.
Lijepo to izgleda.
Moji ACA monoblokici sviraju u malom kuhinjskom sistemu i zadovoljan sam zvukom.
ziki napisao:Ovo bi u nekom budućem vremenu trebalo izrasti u ACA 1.
Edison napisao:BD139/140 pricvrstis vijkom, ne treba izolacija za vijak, tako je tranzistor konstruiran.
Prema hladnjaku ispod tranzistora stavljas izolacionu podlosku i pastu.
Kad montiras bilo kakvo tronozno cudo na hladnjak, dobro je instrumentom ispitati da li ikoja nozica ima direktnu vezu s kucistem/hladnjakom. Ako ima, nesto si zeznuo.
tubeman napisao:Sada će biti i 45 stupnjeva rezova (preciznih).
Dobro je to imati.
Ručno je gotovo nemoguće odrezati dobar kut a dapaše jedan s drugim (kutije), a o preciznim rezovima štapova i tanjih komada da i ne govorimo.
Ima li kakvu šinu ha hod pile naprijed-natrag ?
Na slici se ne vidi dobro, a tih 200 mm full dubine od 100 mm ne ide bez šine s ovakvim utorom.
Dio pila ćeš najvjerojatnije brzo škartirati jer nisu precizne. Provjereno, imam ih barem desetak takvih![]()
One poštenije će biti nešto skuplje, ali u dva tri lista se isplati uložiti par sto kuna. Više ih i ne treba.
Iole kvalitetnih nema ispod 100-150 kuna. Provjereno![]()
mishox napisao:u pravu si. Sa tim listovima (pilama) ne treba škrtariti. inače postane "skup sport".
Nisam siguran da li postoji šina za hod, već se dubina i "širina" reza od 200-njam mm postigne samom veličinom lista za rezanje?
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 7 gostiju