Khadgar2007 napisao:Vidim da si napravio i neke manje "posude" za sadnju. Uvijek me malo kopkalo da li bi mogao nešto posaditi na balkonu pa me zanima kakva je situacija sa sadnjom bilo čega u relativno plitkim posudama?
...situacija je sljedeća - trebas se samo sjetiti redovito zalijevati

...
ja nisam bas nesto odusevljen agro-radovima, mrzi me vise i travu kosit a kamoli nesto jos pride sadit

, ali ebiga, ne volim ni beton... obicno uzmem nekoliko sadnica rajcice, tikvice, krastavac, eventualno kakve papricice i to sve ide na par mjesta u dvoristu... ove godine bi trebalo bit i jagoda, a negdje je iskocila (dez)informacija?! da smrdljivi martini ne vole mentu (a navodno ni komarci), pa sam ove godine stavio pelcere rajcice izmedju samonikle mente... jer prosle dvije godine nije bilo sanse dobit bilo kakav jestivi plod a da ga nisu unistili doticni martini, a kao, necemo spricat da ne ponistimo samu svrhu trudbenicke igre sadnje 7-8 sadnica... cak sam na buvljaku nasao i "automat" za zalijevanje, Karcher, nov u kutiji, 10 kn

.... pustio bi ga ja u pogon jos prosle godine, ali sam bio lijen zapisati si negdje da treba kupiti bateriju od 9V, pa tako mic po mic, ode ljeto. Mozda cu ove godine, ili cu izvadit iz multimetra, ionako ga nesto zadnje vrijeme ne palim

20230509_133134.jpg
20230509_133140.jpg
20230509_133157.jpg
20230509_133210.jpg
20230509_133217.jpg
.... i na kraju, u nedostatku bolje fotke ribe & sparoga (koje ne volim

), danasnji brzi rucak (kao bez komplikacija, pustit cu onaj apparatus za pravit kruh da zamijesi tijesto i samo razvucem i poslozim, kad ono nakon sat i pol dosao provjerit tijesto, nula bodova, aparat ne mijesi, samo grije... ili je riknuo motor ili je zapeklo (i riknuo motor) ... pa ajd u auto, pa ajd u oblizni Lidl po gotovo tijesto, pa nemoj `sovat....)... pa poslozio, pa pekao, pa se ispostavilo da je izgleda i donji grijac u pecnici odlucio da je dosta bilo (cca 22 godine)

, jos od svatova, rekoh mu peezdo, ako sam ja izdrzao toliko, sta je tebi ovo trebalo, i ebiga sad, moram ili ponovo svatove (ne bi), ili kupusat rernu da izvadim grijac da bi dosao u Gorenje servis s doticnim da bi mi oni dali tocno takav, ako ga jos ima na trzistu.... uglavnom, moglo bi se na neki GO, ali negdje bez fakin struje ergo i ljudi, moze i bez medvjeda i chupacabra, malo mira. Amen.
/edit - e da, i bez djece. Obavezno bez djece.
20230509_141525.jpg
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.