Šta se radi...a nema blage veze sa....

Re: Šta se radi...a nema blage veze sa....

PostPostao/la Edison » Pon svi 08, 2023 11:29 am

Davorine, uz to ide neka sklopiva stolica, suncobran, reklama i USB zvucnik...
Odguraj to na rivu i da vidis posla... :lol:
Edison

PostPostao/la davorin » Pon svi 08, 2023 4:46 pm

grunf napisao:A riba ,lignje i skoljke, nije vrag da je samo za meso taj rostilj :lol:

Ne bih odbio... :lol:
davorin

PostPostao/la Cindra » Pon svi 08, 2023 7:41 pm

eto i moga vrta zbijenog od transpostne špere i čega god je bilo pri ruci, ali unutra sve stare sorte od par generacija unazad, osim jagoda, to nisam uspio sačuvati ni naći
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Cindra

PostPostao/la Khadgar2007 » Pon svi 08, 2023 8:15 pm

Bome lijepo izgleda.
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la pamook » Uto svi 09, 2023 10:53 pm

Khadgar2007 napisao:Vidim da si napravio i neke manje "posude" za sadnju. Uvijek me malo kopkalo da li bi mogao nešto posaditi na balkonu pa me zanima kakva je situacija sa sadnjom bilo čega u relativno plitkim posudama?

...situacija je sljedeća - trebas se samo sjetiti redovito zalijevati :lol: :lol: ...

ja nisam bas nesto odusevljen agro-radovima, mrzi me vise i travu kosit a kamoli nesto jos pride sadit :lol: , ali ebiga, ne volim ni beton... obicno uzmem nekoliko sadnica rajcice, tikvice, krastavac, eventualno kakve papricice i to sve ide na par mjesta u dvoristu... ove godine bi trebalo bit i jagoda, a negdje je iskocila (dez)informacija?! da smrdljivi martini ne vole mentu (a navodno ni komarci), pa sam ove godine stavio pelcere rajcice izmedju samonikle mente... jer prosle dvije godine nije bilo sanse dobit bilo kakav jestivi plod a da ga nisu unistili doticni martini, a kao, necemo spricat da ne ponistimo samu svrhu trudbenicke igre sadnje 7-8 sadnica... cak sam na buvljaku nasao i "automat" za zalijevanje, Karcher, nov u kutiji, 10 kn :lol: .... pustio bi ga ja u pogon jos prosle godine, ali sam bio lijen zapisati si negdje da treba kupiti bateriju od 9V, pa tako mic po mic, ode ljeto. Mozda cu ove godine, ili cu izvadit iz multimetra, ionako ga nesto zadnje vrijeme ne palim :lol: :lol: :lol:

20230509_133134.jpg

20230509_133140.jpg

20230509_133157.jpg

20230509_133210.jpg

20230509_133217.jpg

.... i na kraju, u nedostatku bolje fotke ribe & sparoga (koje ne volim :D ), danasnji brzi rucak (kao bez komplikacija, pustit cu onaj apparatus za pravit kruh da zamijesi tijesto i samo razvucem i poslozim, kad ono nakon sat i pol dosao provjerit tijesto, nula bodova, aparat ne mijesi, samo grije... ili je riknuo motor ili je zapeklo (i riknuo motor) ... pa ajd u auto, pa ajd u oblizni Lidl po gotovo tijesto, pa nemoj `sovat....)... pa poslozio, pa pekao, pa se ispostavilo da je izgleda i donji grijac u pecnici odlucio da je dosta bilo (cca 22 godine) :lol: , jos od svatova, rekoh mu peezdo, ako sam ja izdrzao toliko, sta je tebi ovo trebalo, i ebiga sad, moram ili ponovo svatove (ne bi), ili kupusat rernu da izvadim grijac da bi dosao u Gorenje servis s doticnim da bi mi oni dali tocno takav, ako ga jos ima na trzistu.... uglavnom, moglo bi se na neki GO, ali negdje bez fakin struje ergo i ljudi, moze i bez medvjeda i chupacabra, malo mira. Amen. :lol:
/edit - e da, i bez djece. Obavezno bez djece. :lol:

20230509_141525.jpg
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la Khadgar2007 » Uto svi 09, 2023 11:25 pm

Grijača definitivno ima na lageru(barem u Sisku) pogotovo za ove naše vulgaris rorove. Meni je donji vrisnuo na veliki petak ali je i gornji bio dovoljan da se ispeče par kolača i komad mesa.
Khadgar2007

PostPostao/la micro » Čet svi 11, 2023 3:44 pm

Ja pokusao da izvadim donji grijac iz gorenje stednjaka , onaj model malo siri od standardnog. Odustao , jako komplikovano , a i stednjak jako star.
micro

PostPostao/la Khadgar2007 » Čet svi 11, 2023 4:03 pm

Meni nije nešto bilo komplicirano ali moja peć je standardne širine. Ima na dnu lim koji se odšarafi i makne, onda staklena/kamena vuna i ispod nje je grijač. Sve ukupno nekih 15tak šarafa i nekih sat-dva posla budući da nisam znao što treba raditi, sada bi to riješio za pola sata.
Khadgar2007

PostPostao/la micro » Čet svi 11, 2023 7:31 pm

Ovaj nije imao lim na dnu pecnice , iz jednog komada , od naprijed i ako se otvara prednjica , nemoguca misija , od nazad mozda malo manje problema, inace da se nije probusio lim na dnu i curilo na njega ne bi otisao grijac.
micro

PostPostao/la pamook » Čet svi 11, 2023 11:02 pm

... cca 40 minuta skupa s odlaskom po novi grijač - 30€ grijač, majstoru je rečeno da će bit u naturi, ali još ništa na vidiku :lol: :lol: :lol: ... grijač drže 2 šarafa, samo se izvuče iz ležišta van, zadnji lim 6 ili 8 šarafa... veće je sranje počistit sve to kad je već štednjak maknut od vjekovnog počivališta :roll: ...

20230510_115844.jpg

štednjak je iz 2000. godine, ja se nešto našalio poznaniku koji radi na prodaji dijelova za iste, kaže on - popravljaj dok ide jer ovo novo je puno veće gofno od tih starih... tržište diktira cijenu, a cijena kvalitetu, 5 godina garancije i bacaj - sve ode u klinac. Doduše, ne znam kakvi su štednjaci od 1k € ili više, ali ionako ne mislim dati toliko :D
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica