Šta se radi...a ima veze sa....

Re: Šta se radi...a ima veze sa....

PostPostao/la Edison » Pet kol 30, 2013 2:11 pm

tubeman napisao:Kada smo već kod kvalitete....

Posebna, prigodna, limitirana, neizmjerno dobra "spancvar" (bolje zvuči od "špančcvar") serija:

Slika

Ne bi bilo lose na skorom Zarula skupu u VZ probati "free samples" tog hajend proizvoda... :P

Kolestrol, ma ko ga shljiwi... mislim dobro je to zaliti sa slivowitz... :D
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la micro » Pet kol 30, 2013 3:55 pm

Khadgar2007 napisao:Što se radi kaže tema...a kod mene je što se ne radi jer je alat tj. njegov veoma važan dio vrisnuo nakon godina i godina upotrebe(oko 8 godina) Dođem ja sa mora a stari mi kaže puko remen od stupne bušilice, prekrasno kažem sebi a posao treba da se obavi... Obišao par trgovina u Sisku koje znam da bi mogle držati tako nešto nitko nema, najmanje je k-690 širina 10mm(15kn) a to ne mogu ugurati u remenice bušilice. Jedna trgovina može "naručiti" ali to ide običnom poštom i kada dođe do Siska remen je 90kn... :evil:

Dimenzije su znači 690mm opseg i presjek 7x6mm jel netko ima u "susjedstvu" neku trgovinu pa da malo prošvrlja i pogleda jel imaju na lageru tako nešto?
vrisnuo remen.jpg

Al si ga zakomplikovao, mjeri se sirina remenice a ne istrosenog remena,10mm se dosta koriste ,ova tvoja je uza pa je vec ekzotika, standardi za sirinu su ti 5, 6, 8, 10, 13, 17, 20, 22, 25, 32 i 40 mm , ako nemozes procitati sta pise na remenici onda mjeri najsiri kraj remenice a ne istrosenog remena. Ovo 7x6 ne postoji ili je stvarno egzotika u sta sumnjam, imas 6 ili 8 .
micro

PostPostao/la Khadgar2007 » Pet kol 30, 2013 4:17 pm

Ma ja pišem ono ča mjerim. Nikada nisam imao posla sa remenima,osim od CD playera,magnetofona pa tako ne znam ča se kod remena mjeri(osim opsega). znači treba mi 690m i širina 8mm.
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la micro » Pet kol 30, 2013 4:54 pm

Khadgar2007 napisao:Ma ja pišem ono ča mjerim. Nikada nisam imao posla sa remenima,osim od CD playera,magnetofona pa tako ne znam ča se kod remena mjeri(osim opsega). znači treba mi 690m i širina 8mm.

Remen prenosi silu bocnim stranama remena, trazis takav da moze da udje u remenicu , ako uzmes uzi nista od busenja :D
micro

PostPostao/la zika » Pet kol 30, 2013 4:57 pm

Posebna, prigodna, limitirana, neizmjerno dobra "spancvar" (bolje zvuči od "špančcvar") serija:

Slika

Valja staviti neki reference point za veličinu...
Al' boja obećava...
zika

PostPostao/la davorin » Pet kol 30, 2013 4:59 pm

zika napisao:

Slika

Valja staviti neki reference point za veličinu...
Al' boja obećava...

Rekao bih:
Dobijeni tehnologijom laganog isprešavanja i da, boja kaže da je pri kraju dodano malo mlijeka! :mrgreen:
davorin

PostPostao/la Khadgar2007 » Pet kol 30, 2013 5:17 pm

micro napisao:
Khadgar2007 napisao:Ma ja pišem ono ča mjerim. Nikada nisam imao posla sa remenima,osim od CD playera,magnetofona pa tako ne znam ča se kod remena mjeri(osim opsega). znači treba mi 690m i širina 8mm.

Remen prenosi silu bocnim stranama remena, trazis takav da moze da udje u remenicu , ako uzmes uzi nista od busenja :D

Taj od 8mm je koji treba, ovaj moj pohaban sam mjerio sa šublerom i ima 7,3mm tako da je riješeno koji remen treba. Ono ča treba riješiti je di naći takvu minijaturu...
Psihodelični sin cvijeća...zauvijek!
Khadgar2007

PostPostao/la micro » Pet kol 30, 2013 8:19 pm

Khadgar2007 napisao:
micro napisao:

Taj od 8mm je koji treba, ovaj moj pohaban sam mjerio sa šublerom i ima 7,3mm tako da je riješeno koji remen treba. Ono ča treba riješiti je di naći takvu minijaturu...

Sta ti je problem da pitas preko telefona ili email neku trgovinu koja dila remenje. Treba ti "8 x 690 Li"
ako 690 nije standar onda trazi najblizi koji mozes spanerom namjestiti. Postoji i optibeltovo klinasto nazubljeno malo je skuplje ali isto moze da radi cak i bolje ako imas jako malog promjera remenice, nisam siguran da li se isto oznacava ali mislim da jos ima oznaku za nazubljeno.
Vazno, mjeris UNUTRASNJI PRECNIK remena.

Evo nasao jednu preko googla
http://lezaji-semerinzi-remenje.miiduu. ... e/klinasto" target="_blank" target="_blank
micro

PostPostao/la Edison » Pet kol 30, 2013 9:40 pm

Khadgar2007 napisao:Taj od 8mm je koji treba, ovaj moj pohaban sam mjerio sa šublerom i ima 7,3mm tako da je riješeno koji remen treba.

Daj, Khadgar, s tim remenom kvaris temu o cvarcima... :snooty:

:lol:
Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
Edison

PostPostao/la Dean » Pet kol 30, 2013 9:53 pm

Khadgar je spamer ! :violin:
...pipl mast trast as....
Dean

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Brbljaonica