Khadgar2007 napisao:Što se radi kaže tema...a kod mene je što se ne radi jer je alat tj. njegov veoma važan dio vrisnuo nakon godina i godina upotrebe(oko 8 godina) Dođem ja sa mora a stari mi kaže puko remen od stupne bušilice, prekrasno kažem sebi a posao treba da se obavi... Obišao par trgovina u Sisku koje znam da bi mogle držati tako nešto nitko nema, najmanje je k-690 širina 10mm(15kn) a to ne mogu ugurati u remenice bušilice. Jedna trgovina može "naručiti" ali to ide običnom poštom i kada dođe do Siska remen je 90kn...

Dimenzije su znači 690mm opseg i presjek 7x6mm jel netko ima u "susjedstvu" neku trgovinu pa da malo prošvrlja i pogleda jel imaju na lageru tako nešto?
vrisnuo remen.jpg
Al si ga zakomplikovao, mjeri se sirina remenice a ne istrosenog remena,10mm se dosta koriste ,ova tvoja je uza pa je vec ekzotika, standardi za sirinu su ti 5, 6, 8, 10, 13, 17, 20, 22, 25, 32 i 40 mm , ako nemozes procitati sta pise na remenici onda mjeri najsiri kraj remenice a ne istrosenog remena. Ovo 7x6 ne postoji ili je stvarno egzotika u sta sumnjam, imas 6 ili 8 .