zuzi napisao:Vlasnik Bluff (Kruno) koji je motao mrežne, sveto izlazne trafoe, kreator Haas (Experience electronics).
Kad smo kod Maggija dok ih je imao zastupnik spajali smo na Unison Research SE sa EL34 i bilo je dobrog sounda. Dva para su u Varaždin stigla ih tvornice direktno a prije poskupljenja poštarine. Čini mi se oko 6.500,00 kn par "na prag u VŽ".
To je zbilja fantastična cijena, kupio bi ih odmah ovako na "nečujeno". Inače Magneplan nema kontakt mail, treba ih zvati... pa se sve dogovoriti.... malo čudno, ja volim pismeni trag, no ako treba baš tako nije ni to problem.
Nego da li su kupci istih u VŽ došli do nekog kontakt maila iz prodaje u Magneplanu, plizz provjeri i podjeli ako nije problem. Kontaktirao sam i Audio Cinema Art za ponudu MMG-a, no evo dva dana nema odgovora. Oni u ponudi imaju MG-12, vjerujem da je to ista stvar kao i MMG, ali hebiga 14.500 kunića, za keš vjerojatno onešto manje tj. 13.000. To je točno 2x od plaćenog "na prag u VŽ", razlika u cijeni je ozbiljna i isplati se potruditi..