Odvojni trafo 1kW

Re: Odvojni trafo 1kW

PostPostao/la pamook » Sub stu 02, 2013 10:32 pm

:handgestures-thumbupleft: thx Edison, cak sam i ja zadovoljan kako je ispalo... nece se puno izdvajati od okoline negdje na podu pod stolom, a opet je zatvoreno i vise-manje sigurno, cak i od prevrtanja... drive cage-ove sam namjerno ostavio da daju malo strukturalne cvrstoce samom limenom okviru, a i ne bih se upustao jos i u skracivanje po dubini (imam dojam da to ne bi ispalo ni estetski ni funkcionalno kako treba)...

sve u svemu, jos samo rastalni osigurac na sekundar i provjera uticnice u zidu (nije nulovano, ali zelim provjerit) - i moze u pogon, sve sam nedavno podigao iznad razine vode i od trafoa ce ici jedan kabel do razvodne letve...

sve u svemu, super.

Jos jednom - puno hvala Davorin :P
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

PostPostao/la mishox » Pon stu 04, 2013 4:56 pm

De onu bijelu plastiku ofarbaj da nije bijela.
---------------------
http://www.misho.info
mishox

PostPostao/la Master of disaster » Pon stu 04, 2013 6:04 pm

Ali onda neće biti bijela, pa se neće znat na koju si mislio! :think:
Every speaker construction should start with a 15" bass driver! JBL knew this already in the mid Nineteen-forties.
Master of disaster

PostPostao/la pamook » Sub stu 09, 2013 9:15 pm

Eve gi u punom pogonu... sva skalamerija (pumpe, sonde, grijači, hladnjak, termometri) su u pogonu preko njega. Rasvjeta za sada nije, moram rijesit timer da smanjim gabarite i broj žičurina...

kuciste je mlako na dodir, nesto iznad temperature okoline... u dogledno vrijeme prebacim trafo na drugu stranu ovog malog stolica da ga zastitim od slucajnih zalijevanja dok radim oko tanka i to je to...

bijeli plexi je zalijepljen i ne da mi se vise petljat oko njega - primer, pa boja pa jos boje... meni ne smeta ovako ko devojacka posteljina, cak mi nekako i pase da je drugacije od full crne prednjice :D

neki dan sam u gradu u jednoj (zamalo i jedinoj) trgovini iskljucivo elektromaterijalom nasao i kupio kuciste za stakleni osigurac za sekundar - jedini i zadnji komad - te sav sretan sto je i to rijeseno a da nisam nikog davio oko nabave, a naruceno iz Kine ionako kasni debelo - krenuo u ugradnju. Za sat vremena je zvonio postar i donio 10kom pristiglih iz Sinaja...

jebajiga...

svejedno, sad ih ima za igrat se :D
Pažnja! Nemaš dopuštenje kao gost foruma za pregledavanje i/ili preuzimanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
---- Samoukices fumo iuvat ----
pamook

Prethodni

Vrati se na: Pomagala